man Model National Știri

Încă un militar mort subit în urma unui infarct. Ionuț Alfred Toncu avea 35 de ani. MApN solicită ajutor pentru copiii lui rămași orfani. Ar fi bine să trimită Apelul și lui Florin Cîțu, Raed Arafat și Valeriu Gheorghiță

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Ministerul Apărării Naționale lansează un apel umanitar! E vorba de ajutor pentru familia caporalului Alfred Toncu, care a decedat la 35 de ani în urma unui infarct. Doi băieți au rămas în acest fel fără singurul părinte, asta pentru că Alfred Toncu îi îngrijea după moartea soției sale, transmite agenția Știripesurse.

„O veste tristă pentru noi și pentru toți cei care îl cunoșteau!

Camaradul nostru, caporalul clasa a II-a Ionuț Alfred Toncu, a murit în urma unui infarct la vârsta de doar 35 de ani. Era alături de noi din anul 2008, și tot din 2008 și până acum a lucrat la Batalionul 1 Instrucție Olt. Avea doi copii, doi băieți ce acum au rămas și fără părintele care le mai era aproape.

Soția lui Ionuț, Cristina, a murit la nașterea celui de-al doilea fiu al lor în decembrie 2020.

Ionuț era după cum spuneau colegii un om cu o inimă bună, un om care își iubea copiii mai presus de orice și care ar fi făcut orice pentru ei și pentru a-i crește frumos. Era un camarad gata să ajute, era vecinul de încredere, fiul pe care te puteai bizui.

Durerea nu poate fi măsurată și nici nu poate fi ștearsă. Ce putem face este să încercăm să dăm o mână de ajutor familiei rămase în urmă și celor doi băieței.

Contul bancar în care se poate dona: RO98BRDE290SV92098602900, titular Victor Toncu tatăl lui Ionuț.

Rămas bun, camarade!”, se arată în mesajul MApN.

Ar fi fost bine ca băieții de la InfoRadar – „portalul știrilor corecte” – să se informeze dacă tânărul lor coleg Ionuț Alfred Calistru Toncu, de la UM 01252 – Caracal, era vaccinat sau nu.

Daca da, au șansa să-și informeze colegii vaccinați că vor continua să moară pe capete dacă nu se vor trata împotriva serurilor experimentale cu care au fost injectați.

Totodată, MApN ar mai putea să transmită mesajul de mai sus și lui Florin Cîțu, Raed Arafat și Valeriu Gheorghiță, colegul lor de uniformă.

Vedeți și PRIMUL DECES AL UNUI MILITAR DUPĂ VACCIN, ascuns de Gheorghiță și Cioclii de la COVID TV. Militarul profesionist avea 47 de ani și a murit a treia zi după vaccin, de infarct, la Centrul 110 Comunicații și Informatică al Forțelor Navale, pe 26 februarie

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *