covid-19 coronavirus vaccine
Basarabia Biserica Ortodoxă Bitcoin Bitcoin Cash BTC price Coronavirus Coronavirus Delta COVID COVID-19 COVID-19 Delta Crypto Cryptocurrency Delta Variant Dezvăluiri Dollar Economie Educație Energy Ethereum European Union Evenimente Externe facebook factura curent factura energie Fără categorie finante Games Germany Google health În lume Informații Investigații Istorie Italia Life Lifestyle Lumea ortodoxă Medicină Meteo Model Moldova Movie Music Opinii Părintele Cleopa Părintele Dionisie Ignat parintele Gheorghe Calciu Dumitreasa Părintele Justin Pârvu Părintele Paisie Olaru PayPal plandemia covid-19 PNL Politică PSD Raed Arafat Religie Reportaj reteta de Craciun Rusia Sănătate Școala în Familie Sfinți și sărbători Sfinții Închisorilor Shopify Societate Sport Startups Știri Tenis Vaccin

Coronavirus – Covid-19: Cea mai mare crima impotriva umanitatii dupa WW2

Razboiul biologic economic a fost adus in fiecare locuinta a cetatenilor. Razboiul biologic purtat intre marile economii a fost indreptat impotriva populatiei civile in ultimii zece ani. Procesul de reducere a populatiei globale prin omor cu premeditare, de reducere a fertilitatii populatiei si reprezinta cel mai mare act criminal din istoria omenirii dupa cele doua razboaie mondiale. Toti care cititi acest articol sunteti martorii la cel mai mare genocid contra populatiei din istoria moderna !

Nu numai virusii creati in laboratoare si raspanditi pe glob reprezinta actul criminal dar si coruptia, anularea drepturilor omului, anularea si restrictionarea suportului medical catre populatia civila saraca sau bolnava. Dupa NAZISM si STALINISM coruptia pandemica COVID este cel mai mare genocid inregistrat in epoca moderna dar are aspecte comune cu cele doua genociduri istorice din trecut mentionate mai sus.

In timp ce voi cititi aceste randuri in laboratoarele Pharma platite gras de Banca Mondiala si de G7 se modifica alte tulpini de virusi, se realizeaza noi arme biologice mult mai periculoase si mai mortale. Este o chestiune de timp pana un nou virus modificat genetic va fi raspandit pe glob dupa cum afirma unele voci cel mai probabil in jur de anul 2028 cand aceste cercetari vor atinge perfectiunea unei crime perfecte impotriva umanitatii.

Nu s-a invatat nimic din toate pandemiile decat cum sa omori oamenii mai eficient imbunatatind virusii in laboratoare si nicidecum nu se controleaza aceste experimente genetice dupa cum s-a observat in cazul Wuhan.

Blocul G7 si Banca Mondiala impreuna cu mariile companii BigTech sustin aceste cercetari genetice in domeniul virusologiei. Tot aceste aliante sustin si ingradirea dreturilor si libertatilor populatiei. Acesti 7 imparati condusi de marea doamna a libertatii SUA au luat hotararea sa conduca lumea si sa fie mai presus de Dumnezeu, sa le ofere urmasilor lor acelasi drept de conducere obtinut prin genocid, urmasii acestora sa conduca intr-o lume mai curata si mai mica exclusivista pentru ei si pentru urmasii acestora, dar CITITI putin ce scrie in apocalipsa :

Traim vremurile descrise de cartile vechi de peste 2000 de ani. Pai cum sa nu crezi intr-o religie care acum 2000 de ani in urma descrie perfect vremurile de astazi ! Din acest motiv conducatorii de astazi se tem de puterea acestei religii pentru ca daca veti citi din apocalipsa veti sti ce urmeaza ! Si nu este deloc bine pentru acesti conducatori, ei cunosc faptul ca zilele lor sunt numarate pe acest pamant si din acest motiv se grabesc !

Din apocalipsa reiese ca Statele Unite se va prabusi in urma unor esecuri financiare induse de „FIARA” unde „FIARA” poate fi Uniunea Sovietica – Rusia si cei 10 aliatii ai sai care a facut si ea parte din G7 dar s-a retras. Statele Unite descrise ca „doamana necinstita” in apocalipsa dupa esecurile financiare va fi lovita in 24 de ore de un cataclism natural ce va rupe continentul in doua si-l va scufunda in adancuri probabil supervulcanul Yellowstone. Dupa acest cataclism ce va ingenunchia continentul musulmanii vor sarbatorii pe tot globul timp de trei zile, aceste zile nu sunt departe, vorbim de cativa ani ! Blocul G7 fara SUA va fi dezorientat si aproape pierdut, Europa si Banca Mondiala va fi in razboi impotriva musulmanilor care vor castiga asa zisul razboi sfant.

covid-19 coronavirus vaccine

Fiecare om poate sa lupte in acest razboi impotriva umanitatii, a sufletelor si a credintei fiecarui om iarasi in cartile vechi este specificat ca oamenii vor lupta si vor fi si martiri in acest razboi. In Europa va fi jale din cauza limitarii drepturilor si libertatilor vor fi si crime in numele conducatorilor respectiv din ordinele lor iar oamenii vor trebui sa se retraga in munti, sa locuiasca in munti in grupuri de credinciosi, in grupuri de oameni liberi si care pretuiesc valorile si viata. Muntii vor apara acesti oameni si nu se vor mai cutremura timp de 50 de ani din moment ce oamenii se vor retrage in munti.

Razboiul sfant musulman va porni dintr-o revolta in Algeria, Maroc si se va extinde rapid in Europa prin atentate frecvente.

Cu multi ani in urma pe Pamant a fost gasita o tehnologie ce nu ne apartinea iar oamenii au muscat din acest mar otravit dezvoltand ulterior tehnologia bazata pe silicon. Aceasta tehnologie nu a picat din cer fara conditii iar conditiile celor care au dat omenirii aceasta tehnologie a fost ca omenirea sa fie transformata dupa chipul si asemanrea lor si nu a Dumnezeului nostru ci al lor ! Aceasta tehnologie siliconica care este utilizata de fiecare in ziua de astazi sub forma de cipuri, tranzistori si restul electronicelor este contagioasa si infecta fiind utilizata pentru a elibera cele mai primordiale si mai negre instincte animalice ascunse in ADN-ul uman si doar in mica parte este utilizata in scopuri benefice.

Sursa: articol primit pentru npublicare de la Marin Ionescu reprezentand opinie personala asupra interpretarii vechilor scrieri istorice

Citeste mai mult: https://sputnik.md/

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *