Coronavirus Coronavirus Delta COVID COVID-19 COVID-19 Delta Delta Variant health Investigații Life Lifestyle plandemia covid-19

Prima autopsie a persoanei moarte vaccinate pentru Covid a descoperit că conține proteine spike în fiecare organ al corpului

Cercetătorii au descoperit că corpul pacientului vaccinat, acum decedat, era plin de proteine Spike în fiecare organ al corpului.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8051011/

Cercetătorii din Germania au efectuat primul studiu postmortem din lume asupra unui cadavru care fusese vaccinat împotriva Covid-19 înainte de moarte. Au descoperit că fiecare organ al corpului persoanei decedate a fost infestat cu proteine spike, dupa vaccinare.

Raportul științific german intitulat „Primul caz de studiu postmortem la un pacient vaccinat împotriva SARS-CoV-2”, care a fost publicat în iunie 2021, a examinat autopsia unui bărbat de 86 de ani care a primit o singură doză de Covid -19 vaccin, dar a murit o lună mai târziu, după ce a fost probabil infectat cu Coronavirus de către un pacient din apropiere la un spital.

Raportul, care a fost publicat în Jurnalul Internațional de Boli Infecțioase, afirmă că, la 9 ianuarie 20201, „omul a primit vaccin Pfizer Biontech BNT162b2 cu ARN modificat cu nucleozide, formulat cu nanoparticule lipidice, într-o doză de 30 & g.” La doar 18 zile după administrarea vaccinului, bărbatul a fost internat la spital pentru agravarea diareei, unde un „test antigen și reacția în lanț a polimerazei (PCR) pentru SARS-CoV-2 au fost negative”.

Cu toate acestea, până în ziua 25, pacientul vaccinat a dat rezultate pozitive pentru Covid-19, probabil de la un pacient din apropiere infectat cu Covid din spital și, din păcate, a murit de insuficiență renală și respiratorie a doua zi.

Potrivit raportului, cercetătorii au descoperit că întregul corp al pacientului a devenit infectat de încărcături mari de ARN viral contagios, cunoscute și sub numele de proteine spike ce sunt induse si de vaccin.

Studiul a concluzionat: „În rezumat, rezultatele studiului nostru de caz de autopsie la un pacient cu vaccin ARNm confirmă opinia că prin prima doză de vaccinare împotriva imunogenității SARS-CoV-2 poate fi deja indusă, în timp ce imunitatea sterilă nu este dezvoltată în mod adecvat. ”

Tratamentul acestei infectii Spike este mult mai dificil ca in cazul virusului initial Sars 2 deoarece nu exista simptomolgie specifica, moartea pacientului find subtila cu evolutie letala rapida.

Cu alte cuvinte, în timp ce vaccinul Covid-19 a declanșat un răspuns imun în organism, nu pare să oprească răspândirea virusului, gravitatea bolii în tot corpul sau proteinele vârf care au cauzat eșecul organelor sale, fara a apara viata omului respectiv prevenirea decesului in acel caz.

Autori studiu: Torsten Hansen, Ulf Titze, Nidhi Su Ann Kulamadayil-Heidenreich, Sabine Glombitza, Johannes Josef Tebbe, Christoph Röcken, Birte Schulz, Michael Weise, Ludwig Wilkens

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.