man Model Știri

Aberația zilei: Vaccinare de Sfântul Ilie!

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

„Maratonul vaccinării la Lenauheim – rapel 

  • Mâine, Marți 20 Iulie 2021, la Căminul Cultural Lenauheim, între orele 10:00-15:00, se va derula evenimentul de vaccinare Maratonul rural.

Serurile disponibile vor fi cele de la Johnson&Johnson (doză unică) și Pfizer (pentru doza a doua).

  • Pentru cetățenii din Grabaț și Bulgăruș, care doresc să se vaccineze, primăria va asigura transportul la centrul de vaccinare după următorul program:
  • Marți 20 Iulie:

– plecare Bulgăruș la orele: 10:00, 13:00.

– plecare Grabaț la orele: 10:20, 13:20.

Transportul va fi realizat cu microbuzul primăriei, din stațiile de autobuz din fiecare localitate, și îi va duce pe cei care doresc să se vaccineze la centrul de vaccinare de la Căminul Lenauheim și înapoi în localitatea de domiciliu”, a postat luni pe facebook de Primăria Lenauheim. 
Pe lângă faptul că în dimineața zilei de Sfântul Ilie oamenii ar trebui să meargă la biserică, există o tradiție chiar și pentru cei neduși la biserică: interdicția de a munci în această zi, pentru a nu risca să fii lovit de trăsnet. Aviz angajaților primăriei și personalului medical! Cât despre eventualii mușterii, ei au a se teme mai abitir de reacțiile adverse ale vaccinurilor Covid decât de pedeapsa Sfântului Ilie! 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *