man Model National Știri

Un tânăr solist iubit în toată Oltenia, Marian Toma de la Doina Oltului, a murit la 31 de ani după ce creierului i-a fost inundat de sânge

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

O altă moarte subită la „ordinea zilei”… Tânărul Marian Toma, solist al Ansamblului Profesionist „Doina Oltului” din Slatina, a murit luni după-amiază, în urma unui accident vascular cerebral, la doar 31 de ani, transmite Gazeta Nouă.

Sâmbătă seară a acuzat o stare de rău și a ajuns la UPU Slatina, unde medicii au stabilit că a suferit un AVC cu inundare masivă a creierului. Câteva ore mai târziu a fost transferat la un spital din Capitală, unde, din păcate, pe 3 aprilie 2023, a murit. 

„Cu mare durere în suflete anunțăm că Marian Toma, colegul și prietenul nostru, a trecut în neființă. Solist vocal în cadrul Ansamblului Profesionist pentru Promovarea Culturii Tradiționale «Doina Oltului» din anul 2009, iar din 2019 a activat tot ca solist vocal de muzică populară și ușoară, în cadrul Centrului Județean de Cultură și Artă Olt. 

Absolvent al Facultății de Muzică București, Marian și-a dedicat scurta sa viață scenei și publicului, Muzica a fost pasiunea lui cea mai mare și a reușit să-și încânte de nenumărate ori semenii, primind aplauze la scenă deschisă. De asemenea, a insuflat dragostea pentru muzică și multor copii ce i-au frecventat cursurile de chitară și voce în cadrul Școlii de Muzică «Marian Toma». Transmitem condoleanțe familiei și celor apropiați. Astăzi, 3 aprilie 2023, lumina reflectoarelor s-a stins pentru Marian! Odihnă veșnică coleg și prieten drag!”, este mesajul colegilor lui Marian de la Doina Oltului.

Marian Toma era și profesor de muzică și lucra în cadrul Centrului Județean de Cultură și Artă. VIDEO cu el AICI.

Soția regretatului solist, psihologul Andreea Gheorghe, a transmis că trupul lui Marian Toma a fost depus la capela Bisericii Adormirea Maicii Domnului, acolo unde își așteaptă cunoscuții pentru un rămas-bun.

Înmormântarea va avea loc joi, la ora 11:00, la Cimitirul Clocociov, pe strada Poienii din oraș.

Dumnezeu să-l ierte!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *