Externe man Model National

Palestinieni bătuți crunt în interiorul moscheii Al-Aqsa din Ierusalimul de Est de forțele israeliene. FOTO/VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Poliția israeliană a anunțat, miercuri, că a intervenit în interiorul moscheii Al-Aqsa din Ierusalimul de Est pentru a alunga „agitatorii” care au introdus „artificii, bastoane și pietre”, informează ȘtiripeSurse.

Înregistrările video din interiorul moscheii au arătat ofițeri israelieni lovind în mod repetat oameni cu bastoane în timp ce aceștia păreau să fie întinși pe podea. Pe fundal se auzeau strigătele de ajutor ale femeilor și copiilor. Bărbații au fost bătuți crunt.

Societatea Semilună Roșie Palestiniană (PRCS) a declarat că a primit mai multe rapoarte despre răniți la Moscheea Al-Aqsa, dar nu a putut estima numărul victimelor, deoarece forțele israeliene continuă să blocheze accesul medicilor la răniți.

O femeie care se afla la fața locului a declarat presei locale că femeile au fost în cele din urmă lăsate să iasă, dar bărbații au fost bătuți cu asprime și arestați. „Fiecare dintre ei a fost bătut aspru. Fiecare bărbat în parte”, a spus ea.

Fotograful Wahba Makiya a fost arestat, informează presa palestiniană. Israelianii au bătut și ambulanțierii.

FOTO/VIDEO via TWITTER:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *