man Model National Știri

Mamă și fiică, găsite moarte în casă, în Italia. Anchetatorii se pronunță în cazul fiicei: stop cardiac!

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

O adevărată tragedie a avut loc într-o provincie din Italia, acolo unde mama și fiica au fost găsite fără suflare în casă, după mai bine de trei săptămâni de când au murit, transmite Antena3.

Totul s-a întâmplat în localitatea italiană Pergine Valsugana, în provincia Trento, acolo unde autoritățile au pătruns în casa celor două, fiind alarmate de telefoanele vecinilor care nu mai suportau mirosul urât.

Bătrână și fiica acesteia erau în stare avansată de descompunere, fiind găsite după cel puțin trei săptămâni de când au murit. 

Din primele informații, Franca Bernabe, în vârstă de 55 de ani, a suferit un stop cardiac. Ea era singura care avea grijă de mama sa, Filomena Antonacci, în vârstă de 82 de ani.

Fiica ar fi murit în urmă cu minim trei săptămâni, iar mama acesteia și-ar fi găsit sfârșitul după alte două săptămâni în care a stat imobilizată în pat, fără să-și ia medicamentele zilnice sau să poată mânca.

Cum ușa casei era încuiată, oamenii legii exclud ipoteza implicării unor terțe persoane, mai scrie Antena3.

Site-ul ladige.it informează că cel mai probabil, fiica a murit din cauza unui stop cardiac, iar mama sa, care avea probleme grave de sănătate și era imobilizată la pat, a murit două săptămâni mai târziu, probabil de foame.

Astfel, imobilizată la pat, bătrâna nu a putut nici să-și mai ia medicamentele și nu a fost nici hidratată sau hrănită.

În acele trei săptămâni, aproape o lună, nimeni nu a mers la cele două femei. Doar mirosul urât a declanșat alarma. 

Când polițiștii au intrat în apartament, fiica era căzută la pământ, iar mama sa era în dormitor. Se pare că bătrâna a căzut în timp ce încerca să se ridice, trăgând după ea toate păturile. 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *