
Studiile pe animale
Studiul a constatat că vaccinul a dus la o dublare semnificativă din punct de vedere statistic a pierderilor fetale (9,77% mRNA față de 4,09% soluție salină), dar Pfizer a concluzionat că diferența dintre cele două grupuri nu a fost „semnificativă din punct de vedere biologic”. De asemenea, pe etichetă se precizează că vaccinul cu ARNm de la Pfizer nu a fost testat în ceea ce privește potențialul său de a provoca carcinogenitate (capacitatea de a provoca cancer), genotoxicitate (capacitatea de a deteriora informațiile genetice) sau afectarea fertilității masculine. Șobolanii Pfizer au fost exterminați sau au murit singuri, așa că nu s-a mai putut afla care au fost consecințele vaccinării pe termen lung, arată alte surse.
Testele pe oameni
„Ei doar au recomandat-o pentru femeile însărcinate cu zero date. Și poate că acesta este motivul pentru care [Pfizer] a întrerupt studiul….realizarea unui studiu prezintă riscul de a arăta că s-ar putea să nu existe un beneficiu la femeile însărcinate”, a adăugat el.
Analiza asupra unuia dintre documentele Pfizer descretizate prin ordin judecătoresc arată cât de grav au fost afectate mamele însărcinate cât și cele care alăptau la momentul injectării cu serul experimental, împreună cu copiii lor, care au suferit reacții adverse în urma alăptării.
Răspunsul Pfizer
Ca răspuns la întrebările mele, afirmă dr. Maryanne Demasi, astăzi pot dezvălui motivul pentru care Pfizer nu a publicat studiul – compania a recunoscut că nu are datele necesare. Într-un e-mail transmis autoarei, Pfizer a declarat că „rata de înscriere a studiului a scăzut semnificativ” spre sfârșitul anului 2021, deoarece autoritățile au recomandat deja pe scară largă vaccinul femeilor însărcinate. Scăderea numărului de înscrieri a însemnat că nu a existat un număr suficient de participanți în cadrul studiului pentru a efectua analiza prevăzută.
Răspunsul complet al Pfizer:
„În al patrulea trimestru al anului 2021, înscrierea a fost oprită în studiul C4591015 (un studiu de fază 2/3 controlat cu placebo, randomizat, pentru a evalua siguranța, tolerabilitatea și imunogenitatea BNT162b2 împotriva COVID-19 la femei gravide sănătoase cu vârsta de 18 ani și peste). Acest studiu a fost dezvoltat înainte de disponibilitatea sau recomandarea vaccinării COVID-19 la femeile gravide. Mediul s-a schimbat pe parcursul anului 2021 și, până în septembrie 2021, vaccinurile COVID-19 au fost recomandate de către organismele de recomandare aplicabile (de exemplu, ACIP în SUA) pentru femeile gravide în toate țările participante/planificate și, ca urmare, rata de înscriere a scăzut semnificativ. Având în vedere scăderea numărului de înscrieri, studiul a avut o dimensiune insuficientă a eșantionului pentru a evalua obiectivul primar de imunogenitate, iar continuarea acestui studiu controlat cu placebo nu a mai putut fi justificată din cauza recomandărilor globale. Această propunere a fost împărtășită și acceptată de FDA și EMA.
Pfizer nu dispune încă de un set complet de date din studiul privind imunizarea maternă, C4591015. Pfizer și BioNTech intenționează să finalizeze analiza studiului clinic C4591015 și să o împărtășească cu autoritățile de reglementare în domeniul sănătății publice la nivel mondial și să încerce să o publice sau să o prezinte, așa cum este practica noastră standard. Este important de remarcat faptul că dovezile relevante din lumea reală privind utilizarea vaccinurilor COVID-19 la femeile gravide au fost prezentate și publicate de numeroase ori de diverse părți în mai multe reviste și forumuri.”
FDA a precizat că nu comentează studiile în curs de desfășurare, conchide autoarea dezvăluirii publicate în premieră în România de ActiveNews.
Recomandarea noastră: „CREDEȚI ÎN ȘTIINȚĂ” dar și puneți măcar mâna și citiți cât de cât câte ceva înainte de a vă injecta în corp o substanță complet netestată, chiar dacă vă e recomandată de idioți cu ștaif îmbrăcați ca papițoii în costume de camuflaj pentru EXPERIMENTUL CRIMINAL PE COBAI UMANI COVID-19.