man Model National Știri

Dan Negru, reacție acidă cu privire la boicotul împotriva Austriei: Doar educați putem să fim egalii lor! Needucați vom fi iobagii lor

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Realizatorul TV Dan Negru s-a enervat din cauza revoltei la adresa Austriei. Cea mai nouă solicitare pe lista celor care vor să boicoteze Austria după ce ne-a blocat intrarea în Schengen e ca TVR să nu mai difuzeze concertul de Anul Nou de la Viena. Dan Negru spune că consideră că asta e o aberație, potrivit știripesurse. 

„Concertul de Anul Nou de la Viena a împărțit România in două. Mulți cer ca TVR să nu-l mai difuzeze anul ăsta. Am acasă colecția de programe tv de dinainte de ’89 și am căutat ziua de 4 Ianuarie 1981. La ora 11,45 : „Concertul de anul nou de la Viena”. Johann Strauss n-are nicio vină că niște politiceni din țara lui ne-au faultat.Nu suntem iobagii culturii europene, timișoreanul Ioan Holender este cel mai longeviv director din istoria Operei din Viena, Valentina Naforniță , prim-solista operei vieneze deține recordul de audiența tv in Austria cu deschiderea celebrului Bal Vienez din 2013. Negociați taxele economice, luați-vă de piept cu politicenii lor dar lăsați-l pe Strauss ! Doar educați putem să fim egalii lor! Needucați vom fi iobagii lor. Strauss spunea că doar „cultura transformă oglinzile in ferestre! ” Deschideți ferestrele!”, scrie Dan Negru pe Facebook.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *