man Model National Știri

Tiantian Kullander, cofondatorul unei companii de criptomonede, a murit subit în somn, la vârsta de 30 de ani. Moartea sa vine la doar câteva săptămâni după ce un alt tânăr milionar al criptomonedelor a murit suspect

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Cofondatorul unei companii de criptomonede a murit „în mod neașteptat” la vârsta de 30 de ani, informează dailymail.

Tiantian Kullander, care a cofondat compania Amber Group, o companie de active digitale din Hong Kong, a decedat în somn, a declarat un purtător de cuvânt al firmei sale.

Amber Group l-a descris pe Kullander  ca un  „un instrument esențial pentru fondarea Amber și un pilon al succesului nostru”.

„Și-a pus inima și sufletul în companie, în fiecare etapă de creștere a acesteia. A condus prin exemplu cu intelectul, generozitatea, umilința, diligența și creativitatea sa”, a precizat compania într-un comunicat. 

„TT a fost un lider de opinie respectat și a fost recunoscut pe scară largă ca un pionier pentru această industrie. Profunzimea cunoștințelor sale, dorința sa de a colabora și dorința sa de a-i ajuta întotdeauna pe ceilalți au adus beneficii pentru nenumărate start-up-uri și persoane”, a adăugat firma.

Kullander, fost trader la Morgan Stanley și Goldman Sachs, a fondat Amber Group în 2017. Compania a fost evaluată la 3 miliarde de dolari (2,4 miliarde de lire sterline) în ultimele luni. 

Firma a adăugat în comunicatul lor: „TT a fost un soț devotat, un tată iubitor și un prieten înfocat. Moartea sa este o tragedie, iar gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia sa.”

Moartea lui Kullander vine la doar câteva săptămâni după ce un alt tânăr milionar al criptomonedelor a murit.

Nikolai Mushegian, în vârstă de 29 de ani, s-a înecat pe o plajă din Puerto Rico după ce a scris pe Twitter că se teme că CIA și Mossad îl vor ucide.

Mushegian avea un istoric de probleme de sănătate mintală, iar familia sa nu crede că a fost vorba de un joc murdar. 

Într-un mesaj postat pe Twitter cu câteva ore înainte de a muri, el a spus: „CIA, Mossad și elita pedofilă conduc un fel de rețea de șantaj cu trafic de sex din Puerto Rico și din insulele Caraibe.

„Vor să-mi însceneze ceva cu un laptop plantat de fosta mea [iubită] care era spion. Mă vor tortura până la moarte”

Cu toate acestea, unii membri ai comunității criptomonedelor din Puerto Rico sunt suspicioși cu privire la momentul morții sale.

El a fost descoperit de un surfer în apă la Ashford Beach pe 29 octombrie, complet îmbrăcat și având asupra sa portofelul. 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *