man Model National Știri

Fostul paroh vaccinist Visarion Alexa a scăpat prin viciu de procedură de opt din cele nouă acuzații de hărțuire sexuală

Subiect al unui uriaș scandal în Biserica Ortodoxă Română, fostul paroh vaccinist Visarion Alexa s-a curățat ca prin minune de multe din acuzațiile de hărțuire sexuală care i s-au adus. Numai că la mijloc nu e vorba de nicio minune, ci de legislația din România, scrie ȘtiriPeSurse, aducând o serie de argumente:

Potrivit acestora, cu toate că pe numele său au fost făcute nouă plângeri, prin care mai multe femei îl acuzau de hărțuire sexuală, termenul valabil pentru efectuarea reclamațiilor la poliție se prescrisese, iar opt dintre acuzații au fost clasate. Prin urmare, Visarion Alexa este judecat acum doar pentru o singură acuzație de hărțuire sexuală, similar cu cazul preotului Cristian Pomohaci. 

Fostă vedetă Trinitas TV a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, ca urmare a deciziei luate sâmbătă de Judecătoria Sectorului 6. Cu toate acestea, avocata lui susține că nu ar fi avut decât o relație de prietenie cu femeia în cauză, dar procurorii oferă mai multe detalii, pe care din decență față de cititorii noștri și respect față de perioada de post nu le vom reproduce.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *