Adoption Bitcoin Crypto Cryptocurrencies defi Liquidity Market Analysis Markets NFT Proof-of-Stake Proof-of-Work Uniswap

5 moduri ușoare de investitori cripto pot face bani fără a fi nevoie să tranzacționeze

Salturile mari de prețuri și câștigurile de 100 de ori primesc multă atenție de la experți și influențatori din comunitatea criptomonedelor, deoarece oferă speranța bogățiilor peste noapte.

În realitate, aceste oportunități sunt puține și între ele. Ca să nu mai vorbim, doar o mână de comercianți reușesc de fapt să prindă aceste valuri și să încaseze la timp pentru a bloca bani care schimbă viața.

Din fericire, obținerea unei creșteri mari a prețurilor este departe de a fi singura modalitate prin care investitorii cripto fac bani, iar creșterea recentă a finanțelor descentralizate (DeFi), a jetoanelor nefungibile (NFT-uri) și a marșului lent al adoptării cripto-ului de masă oferă aproape un sfârșit flux de oportunități de investiții .

Să aruncăm o privire la cinci moduri diferite în care deținătorii de criptomonede pot face o sumă ușoară fără a fi nevoie să tranzacționeze.

Miza

Miza, care recompensează utilizatorii pentru blocarea jetoanelor pe un protocol ca garanție pentru validarea tranzacțiilor, este una dintre cele mai bune modalități de a obține un randament din activele deținute într-un portofoliu bazat pe criptografie.

În august, rețeaua Ethereum va trece de la un model de consens dovadă a muncii (PoW) la un model dovadă miză (POS), iar deținătorii Ether (ETH ) care participă la contractul Eth2 pot câștiga până la 5,83% .

În cadrul acestui nou sistem PoS, deținătorii de jetoane participă activ la validarea tranzacțiilor prin blocarea monedelor lor în noduri din rețea, care apoi luptă pentru șansa de a verifica tranzacțiile, de a crea blocuri noi și de a primi recompensele care vin împreună cu acesta.

Datele de la Staking Rewards arată că o miză de 10 etere are ca rezultat o câștig săptămânal de 0,0075 ETH, în valoare de 17,96 USD la prețurile curente și o câștig anual de 0,3876 ETH, care în prezent valorează 933,69 USD.

Recompense calculate pentru Ether. Sursa: Staking Rewards

Randamentul procentual pentru Ether scade pe măsură ce mai multe jetoane sunt blocate în rețea, astfel încât câștigurile finale se pot modifica.

În prezent, primele cinci active criptografice după valoarea mizată sunt ADA , Ether, Solana (SOL), USD Coin ( USDC ) și Polkadot (DOT) ale lui Cardano.

Top 5 active criptografice după valoarea mizată. Sursa: Staking Rewards

Toate lucrurile luate în considerare, miza oferă una dintre cele mai bune oportunități cu risc scăzut în cripto pentru a câștiga un teanc mai mare, indiferent de sentimentul sau performanța pieței, ajutând în același timp la susținerea rețelei prin validarea tranzacțiilor.

Împrumutați cripto pentru randamente cu risc scăzut

Creșterea sectorului DeFi a dus la dezvoltarea unui ecosistem divers de criptare, în care utilizatorii își pot depune criptomonedele în diferite protocoale de împrumut în schimbul unor recompense în jetonul de bază sau în diferite active precum Bitcoin ( BTC ), Ether și diverse altcoins.

Aave este protocolul de împrumut de top în acest moment, iar platforma oferă oportunități de randament pentru jetoane din rețeaua Ethereum și Polygon cu moneda sa nativă MATIC.

Top 7 Aave pool-uri de împrumut din rețeaua Polygon. Sursa: Aave

Graficul de mai sus arată primele șapte fonduri de împrumut disponibile prin protocolul AAVE pentru poligon și recompensele sunt plătite în Wrapped MATIC (WMATIC), randamentul procentual anual al depozitului actual (APY) fiind de 1,92% și un APY anual estimat de 6,1%.

Alte protocoale de creditare de top includ Curve (CRV), Compound (COMP), MakerDAO ( MKR ) și Yearn.finance (YFI).

Împrumutul oferă o altă modalitate cu risc scăzut de a obține un randament decent, atât pe piețele bull, cât și pe cele bear, pe jetoanele care nu oferă recompense controlate de utilizator, cum ar fi miza.

Câștigați comisioane și jetoane din furnizarea de lichiditate

Furnizarea de lichiditate este una dintre componentele principale ale unei platforme DeFi, iar investitorii care aleg să furnizeze fonduri platformelor emergente sunt adesea recompensați cu randamente procentuale ridicate ale sumei mizate, precum și un procent din comisioanele generate de tranzacțiile din cadrul pool-ului.

Recompense pentru fondul de lichidități ETH-USDC pe QuickSwap. Sursa: QuickSwap

După cum se vede în imaginea de mai sus, furnizarea de lichiditate unui grup Ether / USDC pe QuickSwap va da dreptul unui investitor cu un procent de 23.098 USD în total recompense zilnice distribuite și o taxă APY de 33,81%.

În mod ideal, investitorii pe termen lung ar fi înțelepți să cerceteze fondurile disponibile de pe piață și, dacă o pereche de lichidități compusă din proiecte solide sau chiar o pereche stablecoin precum USDC / Tether ( USDT ) pare atrăgătoare, are potențialul de a fi blockchain-ul versiunea unui cont de economii care oferă randamente mult mai bune decât poate fi găsit în prezent în orice bancă sau instituție financiară veche.

Maximizați rentabilitatea prin cultivarea producției

Agricultura de randament este conceptul de a pune în funcțiune activele criptografice într-un mod care generează cel mai mare randament posibil, minimizând în același timp riscul.

Pe măsură ce apar noi platforme și protocoale, acestea oferă stimulente ridicate deponenților ca o modalitate de exploatare a lichidității și de creștere a valorii totale blocate (TVL) pe protocol.

Recompense pentru depozitele STKGHST-WETH LP pe DinoSwap. Sursa: DinoSwap

Randamentele ridicate oferite sunt plătite, în general, în jetonul nativ al platformei, așa cum se vede mai sus, unde un utilizator a depus un jeton de pool de lichidități pentru o pereche STKGHS-WETH care are un APR de 189,2% și a generat până acum o recompensă de 3,312 DINO.

Pentru investitorii lungi care dețin un portofoliu plin de un sortiment de jetoane, cultivarea randamentului este o modalitate de a câștiga expunere la noi proiecte și de a obține jetoane noi fără a fi nevoie să cheltuiți noi fonduri

Conectat: Iată de ce TVL-ul DinoSwap (DINO) a crescut peste 330 milioane USD pe săptămână după lansare

Jocurile NFT și blockchain fac din „joc-pentru-câștig” o realitate

Jocurile blockchain și colectarea NFT sunt un alt mod de a produce o rentabilitate a unui portofoliu criptografic fără a cheltui fonduri noi.

Axie Infinity este cel mai popular exemplu în acest moment, iar jocul implică tranzacționarea, lupta, colectarea și reproducerea creaturilor bazate pe NFT, cunoscute sub numele de Axies.

Jucarea lui Axie Infinity generează recompense sub forma Smooth Love Potion (SLP), un simbol în joc care este utilizat în procesul de reproducere Axie și tranzacționează, de asemenea, pe schimburi majore de criptomonede. Utilizatorii pot schimba SLP cu stablecoins bazate pe dolari sau alte criptomonede cu capital mare.

Potrivit datelor din biblioteca dvs. Crypto, „Astăzi, jucătorul mediu câștigă între 150 și 200 SLP pe zi”, care, la valoarea de piață actuală, valorează între 40 $ și 53,50 $.

În unele părți ale lumii, aceasta se ridică la venitul oferit de un loc de muncă cu normă întreagă . Din acest motiv, Axie Infinity a înregistrat o creștere masivă a activității utilizatorilor și a conturilor noi în țări precum Venezuela și Malaezia.

Investițiile crypto, împrumuturile, mizele și jocurile blockchain pentru a câștiga oferă o rentabilitate a investiției mult mai mare decât oferă băncile tradiționale în conturile de economii și de verificare. Pe măsură ce sectorul blockchain crește, este probabil ca investitorii să continue să meargă pe platforme care oferă randamente ridicate pentru angajarea în protocol.

Doriți mai multe informații despre tranzacționare și investiții pe piețele criptografice?

Opiniile și opiniile exprimate aici sunt doar cele ale autorului și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Cointelegraph.com. Fiecare mișcare de investiții și tranzacționare implică risc, ar trebui să efectuați propriile cercetări atunci când luați o decizie.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *