man Model National Știri

Ghislaine Maxwell, apropiata pedofilului Jeffrey Epstein, a fost găsită vinovată pentru trafic de copii și exploatare sexuală a copiilor. Procurorul o acuză de unele dintre cele mai grave fapte imaginabile și riscă până la 65 de ani de închisoare

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Ghislaine Maxwell, complicea si consoarta pedofilului Jeffrey Epstein,  a fost găsită vinovată de trafic de copii și exploatare sexuală a copiilor, conform Daily Mail.

Maxwell, în vârstă de 60 de ani, riscă o pedeapsă maximă de 65 de ani de închisoare.

Ea era cunoscută ca fiind apropiată de prințul Andrew, al doilea fiu al reginei britanice, iar cooperarea lui Andrew cu procurorii americani a fost mult timp căutată.

El a negat cu vehemență că a întreținut relații sexuale cu Virginia Roberts-Giuffre, o femeie care a servit drept „sclava sexuală” a lui Epstein și Maxwell.

Într-o altă veste care îl îngrijorează pe prinț, miercuri, judecătorii din New York au decis că un acord de înțelegere din 2009 între Epstein și Roberts-Giuffre, care are legătură directă cu procesul civil al acesteia care îl acuză pe Andrew de abuz sexual, va fi făcut public la începutul săptămânii viitoare. 

Un alt prieten de profil înalt al lui Epstein și Maxwell a fost Bill Clinton, Maxwell participând la nunta fiicei sale Chelsea.

Epstein a vizitat Casa Albă de cel puțin 17 ori în primii ani de mandat ai fostului președinte, văzându-l pe Clinton la Conacul Executiv în decursul a trei ani – prima invitație venind la doar o lună după învestirea sa, în ianuarie 1993. De altfel, Clinton a și zburat cu avioanele private ale lui Epstein de cel puțin 26 de ori, arată jurnalele

Epstein a murit în celula unei închisori din New York pe 10 august 2019, în timp ce își aștepta, fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauțiune, procesul pentru acuzațiile de trafic sexual.

Tatăl lui Ghislaine, Robert Maxwell  a fost un baron britanic de presă, fost membru al Parlamentului, suspectat de spionaj și fraudă. Originar din Cehoslovacia, Maxwell a plecat din sărăcie pentru a construi un vast imperiu editorial. După moartea sa, au fost dezvăluite discrepanțe uriașe în finanțele companiilor sale, inclusiv deturnarea frauduloasă a fondului de pensii al Mirror Group.

Procurorul General al SDNY a găsit-o pe Ghislaine Maxwell vinovată pentru „unele dintre cele mai grave fapte imaginabile”.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *