Binance NFT Bitcoin Crypto Cryptocurrencies Da Vinci Hermitage Monet Van Gogh

Binance și muzeul rus pentru a simboliza picturile lui Da Vinci și Van Gogh

Piața NFT a lui Binance a anunțat că se alătură cu Muzeul de Stat Hermitage din Sankt Petersburg pentru a emite obiecte de colecție tokenizate care prezintă lucrările unor artiști renumiți, inclusiv Leonardo da Vinci și Vincent van Gogh .

Pe 27 iulie, Binance a dezvăluit că este parteneriat cu muzeul pentru a crea și emite jetoane nefungibile la sfârșitul lunii august. Toți utilizatorii Binance vor putea participa la licitație.

Postarea de pe blog atribuie ideea de a simboliza operele de artă The Hermitage, licitația urmând să lanseze copii NFT în ediție limitată din Madonna Litta a lui Da Vinci, Bush liliac de Van Gogh , Colțul grădinii de la Claude Monet la Montgeron și Judith de Giorgione.

Două copii NFT vor fi create din fiecare capodoperă, dintre care una va fi licitată prin piața Binance NFT, în timp ce cele două jetoane vor fi stocate la muzeu. Fiecare copie NFT va fi semnată și datată de directorul Hermitage, Mikhail Piotrovsky.

Postarea de pe blog descrie proiectul ca oferind „un nou nivel de accesibilitate la colecția Hermitage” și subliniind „natura democratică a muzeului”. Jetonele servesc, de asemenea, pentru a evidenția „importanța digitalizării ca o nouă etapă în lumea colecționării operelor de artă”.

Piotrovsky a menționat intenția Hermitage de a valorifica în continuare NFT-urile și alte tehnologii digitale care merg mai departe, afirmând:

„Noile tehnologii, în special blockchain-ul, au deschis un nou capitol în dezvoltarea pieței de artă, condusă de proprietatea și garanția acestei proprietăți.”

„Recunoașterea tehnologiei blockchain și a NFT-urilor de către unul dintre cele mai mari muzee din lume este un alt pas către digitalizarea globală”, a declarat Helen Hai, șeful Binance NFT. „Apreciem foarte mult oportunitatea de a coopera cu Schitul de Stat; împreună facem istorie. ”

În legătură cu: Chicago Bulls se alătură cu Shopify pentru a lansa seria NFT

Toate încasările din vânzare vor merge la Muzeul Schitului de Stat. Copiile simbolizate vor fi, de asemenea, prezentate la viitoarea expoziție de artă NFT a Hermitage, care este în prezent programată să aibă loc la muzeu în această toamnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.