Bitcoin Crowdfunding Crypto Cryptocurrencies Decentralization Funding Movie NFT Vitalik Buterin

Documentarul Ethereum cu Vitalik Buterin strânge 1,9 milioane de dolari în 3 zile

Comunitatea criptomonedelor anticipează foarte mult lansarea unui nou documentar despre blockchain-ul Ethereum, campania de finanțare a filmului depășind așteptările.

O rundă de crowdfunding pentru documentarul tematic Ethereum, denumit Ethereum: Grădina infinită, și- a depășit obiectivul de 750 de eter ( ETH ), strângând un total de 1.035,96 ETH în valoare de 1,9 milioane de dolari începând de vineri, au anunțat creatorii.

Campania de finanțare a început miercuri pentru a sprijini producția unui film documentar de lung metraj, condus de personaje, care explorează „aplicațiile inovatoare din lumea reală a blockchain-ului Ethereum, comunitatea dură de entuziaști și dezvoltatori și creatorul său, Vitalik Buterin . ”

La sfârșitul zilei de vineri, campania de strângere de fonduri a adunat un total de 662 de susținători care au contribuit prin Mirror, o rețea descentralizată bazată pe criptografie. „Suntem uimiți de sprijinul comunității. În 3 zile ne-am depășit obiectivul ”, au spus creatorii proiectului.

Aproximativ 95% din fondurile strânse vor fi direcționate către bugetul de producție al filmului, în timp ce 3% vor fi distribuite pe subvențiile Gitcoin pentru a sprijini proiectele open-source Ethereum, iar restul de 2% vor fi trimise ca donație către Carbonfund.org, o inițiativă pentru a reduce emisiile globale de carbon.

Legate de: Maximalisti la filme: Bitcoiners crowdfunding film documentar anti-FUD

Pentru a avea premiera în iarna 2023, filmul va aborda Ethereum ca o „grădină infinită”, prezentându-și lanțul de blocuri ca „ecosistem descentralizat cu sol, plante și insecte” în loc să se gândească la el ca la o „mașină controlată de un creier central. ” Ideea grădinii infinite a fost conceptualizată de Aya Miyaguchi, directorul executiv al Fundației Ethereum.

Creatorii proiectului au scăpat o serie de jetoane nefungibile Infinite Garden (NFT) legate de selecția creditelor de pe ecran din film. Primii trei susținători au primit aceste trei NFT-uri unice proiectate de artistul digital Pplpleasr, care este cunoscut pentru furnizarea de lucrări vizuale pentru filme precum Batman v Superman , Wonder Woman și Star Trek Beyond.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *