Binance Coin Bitcoin Bitcoin Cash Cardano Crypto Cryptocurrencies Dogecoin Ethereum Litecoin Markets Polkadot Price Analysis Ripple Uniswap

Analiza prețurilor 7/19: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, DOGE, DOT, UNI, BCH, LTC

Bitcoin ( BTC ) a rupt sub suportul imediat la 31.000 USD astăzi și acest lucru a dus la vânzarea în mai multe monede principale. Întâmplător, noua împingere spre dezavantaj în Bitcoin a venit la o zi după mult discutat despre deblocarea acțiunilor în valoare de aproximativ 16.000 Bitcoin de la Grayscale Bitcoin Trust.

Vânzarea în criptomonede s-ar putea datora, de asemenea, sentimentului mai larg de risc asupra preocupărilor legate de creșterea cazurilor Covid-19. Media industrială Dow Jones a scăzut peste 800 de puncte luni, pe drumul către cel mai grav declin al anului.

Daily cryptocurrency market performance. Source: Coin360

Performanța zilnică a pieței criptomonedelor. Sursa: Coin360

Într-un mediu bearish, afirmațiile pozitive sunt în general ignorate. În timp ce vorbea cu CNBC pe 19 iulie, CEO-ul Grayscale, Michael Sonnenshein, a proiectat o imagine pozitivă cu privire la posibilitatea ca un fond tranzacționat pe bursă (ETF) să primească aprobarea de reglementare.

Sonnenshein a spus că este doar o chestiune de „când” și „nu dacă” că una dintre aplicațiile ETF va fi verde. El a mai spus că GBTC va fi transformat într-un ETF atunci când condițiile sunt corecte.

Să studiem graficele celor mai importante 10 criptomonede pentru a determina nivelurile critice de pe dezavantaj care ar putea atrage cumpărători.

BTC / USDT

Taurii au apărat sprijinul de 31.000 de dolari din ultimele patru zile, dar nu au reușit să obțină o revenire puternică. Acest lucru indică faptul că cererea se usucă la niveluri superioare.

BTC/USDT daily chart. Source: TradingView​​​​​​​

Grafic zilnic BTC / USDT. Sursa: TradingView

Urșii și-au reînnoit vânzările și au scăzut prețul sub 31.000 de dolari astăzi. Există un sprijin minor la 30.000 USD, dar dacă acest suport se sparge, perechea BTC / USDT ar putea scădea la suportul critic, la 28.000 USD.

Ambele medii mobile s-au redus și indicele de rezistență relativă (RSI) a scăzut sub 38, indicând faptul că calea celei mai puțin rezistente este spre dezavantaj.

Este posibil ca taurii să nu renunțe cu ușurință la sprijinul de 30.000 de dolari. Dacă vor obține o revenire puternică și vor împinge prețul înapoi peste 31.000 USD, aceasta va sugera acumularea la niveluri inferioare. O rupere și o închidere peste media mobilă exponențială de 20 de zile (32.966 USD) va fi primul semn de forță.

ETH / USDT

Încercarea de recuperare a lui Ether ( ETH ) a lovit un perete la 20 de zile EMA (2.034 dolari), așa cum se vede din fitilul lung al sfeșnicului din 18 iulie. Acest lucru sugerează că sentimentul negativ predomină și că urșii se vând în raliuri către EMA de 20 de zile.

ETH/USDT daily chart. Source: TradingView​​​​​​​

Diagrama zilnică ETH / USDT. Sursa: TradingView

Vânzătorii vor încerca acum să scadă prețul sub suportul critic la 1.723,74 USD. Dacă reușesc să facă acest lucru, vânzarea ar putea crește impulsul, iar perechea ETH / USDT ar putea relua tendința descendentă.

Următorul suport pe dezavantaj este de 1.536,92 USD și, dacă acest nivel nu reușește să se mențină, perechea ar putea aluneca la 1.293,18 USD.

Alternativ, dacă prețul revine la 1.728,74 USD, taurii vor încerca să ridice prețul peste EMA de 20 de zile. O ieșire și o închidere peste media mobilă simplă de 50 de zile (2.245 USD) va semnala o posibilă schimbare de tendință.

BNB / USDT

După ce a rămas aproape de EMA de 20 de zile (307 dolari) în ultimele zile, Binance Coin ( BNB ) asistă astăzi la presiuni de vânzare reînnoite. Altcoin ar putea scădea acum la zona de suport 276,40 $ la 264,26 $.

BNB/USDT daily chart. Source: TradingView​​​​​​​

Diagrama zilnică BNB / USDT. Sursa: TradingView

RSI s-a strecurat în zona negativă, indicând faptul că impulsul s-a redus. Dacă urșii scad prețul sub zona de suport, perechea BNB / USDT ar putea scădea la suportul critic la 211,70 USD.

Contrar acestei ipoteze, dacă prețul va reveni din zona de suport de la 276,40 $ la 264,26 $, taurii vor încerca din nou să ridice prețul peste SMA de 50 de zile (327 $). Dacă vor reuși să facă asta, va fi primul semn al unei posibile schimbări de tendință.

ADA / USDT

Cardano ( ADA ) a închis sub suportul de 1,19 USD pe 16 iulie. Taurii au încercat să prindă urșii și să împingă prețul înapoi peste 1,19 USD pe 18 iulie, dar nu au reușit să susțină nivelurile superioare. Acest lucru sugerează că urșii continuă să vândă la mitinguri.

ADA/USDT daily chart. Source: TradingView​​​​​​​

Diagrama zilnică ADA / USDT. Sursa: TradingView

Urșii și-au reînnoit vânzările astăzi. Dacă vânzătorii scad prețul sub 1,10 USD, perechea ADA / USDT ar putea retesta suportul critic la 1 USD. Acest nivel a avut loc de mai multe ori în ultimele luni, prin urmare taurii vor încerca din nou să-l apere agresiv.

O revenire puternică va indica acumularea la suportul de 1 USD. Pe de altă parte, dacă urșii scad prețul sub 1 USD, poate apărea o lichidare îndelungată. Acest lucru ar putea deschide ușile pentru un declin suplimentar la 0,80 USD și apoi la 0,68 USD.

XRP / USDT

XRP a rupt sub suportul de 0,59 dolari pe 16 iulie. Taurii au încercat să împingă prețul înapoi peste acest nivel pe 18 iulie, dar nu au putut susține nivelurile superioare. Acest lucru indică faptul că urșii continuă să vândă la mitinguri.

XRP/USDT daily chart. Source: TradingView​​​​​​​

Diagrama zilnică XRP / USDT. Sursa: TradingView

Perechea XRP / USDT a reluat trendul descendent astăzi, iar următoarea oprire ar putea fi suportul psihologic la 0,50 USD. Este probabil ca taurii să apere agresiv acest nivel.

Dacă cumpărătorii pot împinge prețul înapoi peste EMA de 20 de zile (0,63 dolari), acesta va semnala începerea unui raliu de ajutorare care poate ajunge la SMA de 50 de zile (0,74 dolari).

Dimpotrivă, dacă vânzătorii scad prețul sub 0,50 dolari, impulsul bearish ar putea crește și perechea ar putea aluneca la 0,45 dolari. În cazul în care acest nivel nu reușește să se mențină, declinul se poate extinde la următorul suport, la 0,40 USD.

DOGE / USDT

Dogecoin ( DOGE ) a recuperat suportul de 0,15 dolari pe 17 iulie, dar taurii nu au putut elimina rezistența de 0,21 dolari. Fitila lungă pe sfeșnicul din ziua respectivă sugerează că urșii apără agresiv nivelul de 0,21 USD.

DOGE/USDT daily chart. Source: TradingView​​​​​​​

Diagrama zilnică DOGE / USDT. Sursa: TradingView

Eșecul de a crește peste 0,21 dolari a atras vânzarea urșilor care vor încerca acum să scadă prețul sub suportul critic la 0,15 dolari. Dacă reușesc să facă acest lucru, vânzarea se poate intensifica, iar perechea DOGE / USDT poate aluneca la 0,10 USD și apoi la 0,07 USD.

Contrar acestei ipoteze, dacă prețul revine la 0,15 USD, perechea poate crește din nou la 0,21 USD și poate rămâne limitată la interval de câteva zile. O ieșire și o închidere peste EMA de 20 de zile (0,21 USD) va fi primul semn că cumpărătorii încearcă să revină.

DOT / USDT

Polkadot ( DOT ) a scăzut sub suportul critic la 13 dolari pe 16 iulie. Taurii au încercat să împingă prețul înapoi peste nivelul în 17 și 18 iulie, dar nu au reușit. Acest lucru arată că suportul anterior a răsturnat la rezistență.

DOT/USDT daily chart. Source: TradingView​​​​​​​

Diagrama zilnică DOT / USDT. Sursa: TradingView

Vânzarea a fost reluată astăzi, iar perechea DOT / USDT ar putea scădea la sprijin psihologic la 10 USD. Acest nivel poate atrage cumpărarea de la tauri și vor încerca din nou să împingă prețul înapoi peste 13 USD.

O ieșire și o închidere peste EMA de 20 de zile (14,48 USD) va fi primul indiciu că presiunea de vânzare se poate reduce. Alternativ, dacă urșii scad prețul sub 10 USD, vânzarea poate continua și perechea ar putea aluneca la următorul suport la 7,80 USD.

UNI / USDT

Taurii au încercat să împingă Uniswap ( UNI ) înapoi peste 16,93 dolari pe 18 iulie, dar fitilul lung al sfeșnicului zilei sugerează că urșii au apărat nivelul agresiv.

UNI/USDT daily chart. Source: TradingView

Diagrama zilnică UNI / USDT. Sursa: TradingView

Reînnoirea vânzărilor de astăzi a început călătoria descendentă a perechii UNI / USDT către următorul suport, la 15 USD. În cazul în care acest sprijin nu reușește să se mențină, declinul s-ar putea extinde la nivelul critic la 13 USD.

Taurii au apărat acest nivel de două ori înainte, prin urmare prețul ar putea reveni de la 13 USD. O revenire puternică va sugera cumpărarea agresivă la nivel. Taurii vor mai face o încercare de a împinge prețul peste mediile mobile.

Dimpotrivă, dacă prețul va scădea sub 13 USD, ar putea începe următoarea etapă a tendinței descendente. Perechea ar putea scădea apoi la 10 USD și mai târziu la 7 USD.

În legătură cu aceasta: Robinhood avertizează că va apărea o scădere criptografică pe fondul depunerii IPO

BCH / USDT

Taurii au încercat să aresteze declinul Bitcoin Cash ( BCH ) în 17 și 18 iulie, dar eșecul de a obține o revenire puternică indică o lipsă de cumpărare agresivă. Urșii și-au reînnoit vânzările astăzi și au scăzut prețul sub suportul imediat la 428 USD.

BCH/USDT daily chart. Source: TradingView​​​​​​​

Grafic zilnic BCH / USDT. Sursa: TradingView

Dacă urșii susțin prețul sub 428 USD, perechea ar putea continua alunecarea și ar putea atinge suportul critic la 370 USD. Cumpărătorii pot încerca să apere acest sprijin și o revenire puternică va indica acumularea la niveluri inferioare. O pauză peste EMA de 20 de zile (475 dolari) va fi primul semn de forță.

Alternativ, o reducere slabă de 370 USD va sugera că cumpărătorii nu sunt încă convinși că perechea a ajuns la fund. Acest lucru ar putea crește posibilitatea unei pauze sub 370 USD. Dacă se întâmplă acest lucru, perechea LTC / USDT ar putea scădea la 330 USD.

LTC / USDT

Eșecul Litecoin ( LTC ) de a reveni la suportul de 118 USD în ultimele zile indică o lipsă de cerere din partea taurilor. Urșii au profitat de situație și au scăzut prețul sub 118 USD astăzi.

LTC/USDT daily chart. Source: TradingView

Diagrama zilnică LTC / USDT. Sursa: TradingView

O defalcare și închiderea sub 118 USD vor completa modelul triunghi descendent. Taurii pot încerca să oprească declinul la nivel psihologic la 100 USD, dar dacă nu reușesc, declinul se poate extinde la următorul suport de 70 USD.

Contrar acestei ipoteze, dacă prețul se recuperează și crește peste 118 USD, acesta va sugera cumpărarea la niveluri mai mici. Taurii vor încerca din nou să ridice prețul peste EMA de 20 de zile (130 USD). Dacă vor reuși, va semnala începutul unui miting de ajutor pentru SMA de 50 de zile (148 USD).

Opiniile și opiniile exprimate aici sunt doar cele ale autorului și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Cointelegraph. Fiecare mișcare de investiții și tranzacționare implică risc. Ar trebui să efectuați propriile cercetări atunci când luați o decizie.

Datele de piață sunt furnizate de HitBTC exchange.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *