"Educația" copiilor Life Lifestyle National Natural Technology

În Ucraina americanii au impus predarea subiectelor de gen LGBT în programul educațional al grădinițelor și școlilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Uniunea Jurnaliștilor Ortodocși din Ucraina a raportat că Ministerul Educației din Ucraina și fondul american The Arcus Foundation, „care este angajată în sprijinirea persoanelor LGBT și în conservarea maimuțelor”, au convenit să includă metode „sensibile la gen” de predare a copiilor în program educațional al grădinițelor și școlilor ucrainene.

UOJ se referă la un memorandum „cu privire la introducerea metodelor de predare sensibile la gen în procesul educațional al instituțiilor de învățământ preșcolar, școlar și superior”. Scopul enunțat în document este crearea unui spațiu educațional „fără stereotipuri de gen și discriminări”. Până în 2025, la proiect participă 500 de grădinițe ucrainene și 500 de școli secundare.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *