man Model National Știri

SUA a livrat 31 de tancuri Abrams Germaniei. Lloyd Austin anunță că tancurile vor ajunge în Ucraina la toamnă

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Tancurile americane Abrams, necesare pentru antrenarea forțelor ucrainene, au ajuns în Germania cu puțin înainte de termen, potrivit Sky News. Tancurile sunt transportate la baza militară Grafenwoehr, unde instruirea va începe peste două, trei săptămâni, au declarat oficialii americani, informează Știripesurse.

Este vorba despre 31 de tancuri M1A1 Abrams care au ajuns în Germania înainte de termenul stabilit luna trecută de liderii militari. Tancurile pe care SUA le construiește pentru Ucraina vor fi livrate până la începutul toamnei.

Secretarul american al apărării, Lloyd Austin, a declarat subcomisiei pentru apărare a Senatului că SUA au mutat „un număr de tancuri”, astfel încât ucrainenii să poată începe să se antreneze pe ele.

Afirmațiile au fost făcute la o audiere la Senat: „Facem tot posibilul pentru a accelera livrarea acestor tancuri. Conform previziunilor noastre, acest lucru se va întâmpla la începutul toamnei”, a declarat Austin, conform Știripesurse.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *