man Model National Știri

Șofer de tir, mort subit în timp ce aștepta la coadă la Vama Nădlac

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Timpii uriași de așteptare de la granițele României cu Spațiul Schengen face victime. Un eveniment nefercit a avut loc la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, joi, în data de 4 mai 2023. Un cetățean turc de doar 43 de ani, care încerca să părăsească România prin terminalul de marfă, a murit, în ciuda intervenției SMURD, informează Știripesurse.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, un ansamblu rutier condus de Bezmez Omer, în vârstă de 43 de ani, staționa la coadă, la aproximativ 500 de metri de punctul vamal, în jurul orei 16.45.

Șferul TIR-ului marca Ford acuza stări de leșin, iar un alt cetățean turc a apelat numărul unic de urgență 112 pentru a solicita asistență medicală de urgență. La fața locului s-a prezentat la ora 17.05 o autospecială SMURD cu doi paramedici, care au început să acorde îngrijiri medicale pacientului.

În ciuda eforturilor depuse de paramedici, starea de sănătate a cetățeanului turc a continuat să se înrăutățească, iar echipajul SMURD a solicitat intervenția unui elicopter de urgență. La scurt timp, în jurul orei 17.15, un elicopter al SMURD a aterizat în terminalul de marfă de pe sensul de ieșire din țară și a preluat pacientul, care se afla în stare de inconștiență.

Potrivit reprezentanților SMURD, echipajul medical a încercat să-l resusciteze pe pacient prin manevre de masaj cardiac, însă acesta nu a răspuns la tentativele de resuscitare.

Autoritățile de la punctul de frontieră au deschis o anchetă pentru a determina cauza exactă a incidentului, a relatat Știripesurse.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *