Externe man Model National

Reacția lui Trump cu privire la demisia lui Tucker Carlson de la Fox News

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Fostul președinte al SUA Donald Trump a spus că este „surprins” de plecarea bruscă a lui Tucker Carlson de la Fox News, săptămâna aceasta. El l-a lăudat pe popularul realizator, spunând că este un om „foarte talentat”.

„Sunt șocat. Sunt surprins”, a spus Trump luni într-un interviu pentru Newsmax. „Este o persoană foarte bună, un om foarte bun și foarte talentat și a avut ratinguri foarte mari”, a spus fostul președinte, potrivit ntd.com. https://www.ntd.com/trump-responds-to-tucker-carlsons-sudden-exit-from-fox-im-surprised_915334.html 

Într-un comunicat de presă din 24 aprilie, Fox News a anunțat că organul de presă și Carlson „au convenit să se despartă”, adăugând: „Îi mulțumim pentru serviciile oferite rețelei de presă în calitate de gazdă și, înainte de aceasta, de colaborator”.

Trump, care candidează la alegerile prezidențiale în 2024, a subliniat că circumstanțele din spatele plecării lui Carlson sunt în prezent neclare, spunând: „Aflăm despre asta aproape în timp ce vorbim”.

„Nu știu dacă a fost voluntar sau cineva l-a demis? Dar cred că Tucker a fost grozav. Mai ales în ultimul an, a fost colosal pentru mine.”

De asemenea, Trump a speculat că este posibi ca Tucker Carlson să fi ales în mod voluntar să plece de la Fox News pentru că nu i s-a oferit libertatea de exprimare pe care o dorea, spunând: „Vrea probabil frâu liber”.

În timpul ultimei sale emisiuni la Fox News din 21 aprilie, Carlson le-a spus telespectatorilor că se va întoarce pe 24 aprilie, ceea ce ar sugera că ceea ce s-a întâmplat a fost o surpriză.

Fox News nu a menționat vreun motiv pentru plecarea lui Carlson.

Emisiunea lui Carlson, „Tucker Carlson Tonight”, a fost printre cele mai populare din toate timp de ani de zile, atrăgând adesea milioane de telespectatori per ediție. În luna martie, emisiunea a obținut cea mai mare audiență la televiziunea prin cablu, cu o medie de 3,251 milioane de telespectatori per emisiune, potrivit datelor de la Nielsen. https://thedesk.net/2023/03/fox-news-cable-ratings/ 

„Situația lui Tucker, din nou, nu știu dacă a fost o concediere, poate a plecat pentru că nu i s-a dat frâu liber”, a spus Trump.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *