man Model National Opinii

Petre Căluian: Un nebun aruncă o piatră în apă și o sută de înțelepți sar după ea să o scoată…

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Un nebun aruncă o piatră în apă și o sută de înțelepți sar după ea să o scoată…

Cam la asta s-ar reduce întreaga gălăgie iscată în spațiul public, din nimic.

Câteva triste figuri, nici nu contează câte oricum sunt cantitate neglijabilă și de o calitate morală mai mult decât infectă – una care sigur și-ar găsi locul în planșele de studiu din cercetările lui Cesare Lombroso și alta în scrierile de specialitate dedicate megalomaniei patologice – la care s-au raliat în mod natural oportuniștii care își fac veacul vânând sinecuri și așteptând să împuște banu’ de diurnă, au aruncat în piață, într-un moment ales deloc întâmplător o petardă (ca multe altele) menită să tulbure apele într-o societate oricum cuprinsă de angoase și nenumărate nevroze.

Ce s-a întâmplat? În loc ca pocnitoarea lor – adevărat, amplificată de ecourile mass-media de serviciu și ale ONG-urilor dedicate răspândirii religiei neo-progresismului la început de sec. XXI, să aibă efecutul unui jalnic fâsâit și să treacă neobservată, a prins a stârnii ample și pasionale dezbateri despre… nimic. 

Și ca de fiecare dată a fost suficient să deschidă unul gura emițând o enormitate că imediat ea a fost prinsă din zbor, amplificată la infinit și întoarsă pe toate fețele de mare parte a publicului căzut in fascinația falselor teme și a discuțiilor inutile și fără fond.

Vă dați seama cât crește pipota în ei când se văd atât de prizați și băgați în seamă? Cât li se umflă ego-ul fiind atât de prezenți in centrul dezbaterii publice în loc să dispară intr-o binemeritată uitare?

Ori este cunoscut că pe acești narcisiști bolnavi după atenție, recunoaștere și onoruri cu orice preț, cu ignorarea și trimiterea în irelevanță îi omori…

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *