Justiție Armată Servicii man Model National

Apel către SLUGI – cum ar fi Elena Calistru de la Funky Citizens și Factual și sluguțele de la Context

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Dragi slugi și sluguțe,

Am aflat că după ce ne-ați reclamat ca niște loaze bolșevice la Facebook acum hărțuiți, agresați și chiar amenințați voalat și colaboratorii ActiveNews, cu telefoane de intimidare și întrebări insidioase, doar-doar vă veți mai justifica din fondurile primite de la stăpânii pe care îi slugăriți.

Singurul motiv pentru care nu ne-am aplecat până acum asupra voastră a fost că nu ne place meniul UE în care vă încadrați: de gândaci și viermi.

Dar ați avut ghinionul să dați peste niște avocați.

Care s-au supărat că îi deranjați.

Și că îi murdăriți cu dârele voastre de libărci și moluște diforme.

Așa că au devenit curioși să afle: cine sunt slugile din Colivie – cum ar fi Elena Calistru de la Funky Citizens și Factual și sluguțele de la Context – dar și stăpânii lor.

Nu intrăm, acum, în amănunte.

Veți avea ocazia să dați socoteală, pe larg, în instanță (Notă pentru toți colaboratorii noștri: dacă sunteți agresați de slugi care activează pentru cele trei entități solicitați totul scris, ca să rămână).

Până atunci vă dăm un prim și ultim avertisment:

BACK OFF!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *