man Model National Știri

Michael Jordan refuză o campanie publicitară de 120 de milioane de dolari cu Disney: „Îmi place reputația mea”

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

După ce experimentul său woke a eșuat, Walt Disney Corporation încearcă frenetic să se repoziționeze. În decurs de puțin mai puțin de doi ani, parcurile au devenit pustii deoarece vizitatorii și-au anulat rezervările, filmele lor au eșuat după ce au fost modificate pentru a atrage o mică parte a americanilor, iar directorul general pe care l-au concediat a fost nevoit să revină în încercarea de a salva compania aflată în dificultate, relatează Sportal X.

Marea idee a fost de a aduce câteva figuri cunoscute pentru a susține afacerea în timp ce aceasta revenea la valorile familiei. Din păcate, singura persoană care ar fi putut face ca totul să funcționeze și cel mai faimos nume din lume a refuzat.

Disney i-a oferit lui Michael Jordan 120 de milioane de dolari pentru a deveni noul nume și chip al firmei, dar acesta a refuzat.

Joe Barron, prietenul și publicistul de lungă durată al lui Jordan, a declarat despre prietenul său: „Mike a terminat cu chestia cu războinicul justiției sociale. Este mult prea trezită pentru el. Dacă cineva vrea să reușească, trebuie să se ridice singur și să-și folosească talentele inerente pentru a face sport profesionist. Așa de ușor este.

Pe lângă o jumătate de duzină de apariții la Disney World, Jordan s-ar fi angajat să călărească timp de zece ani carul alegoric Disney în parada Macy’s Thanksgiving Day Parade. De asemenea, ar fi stat cu familia și prietenii săi în castelul Cenușăresei și ar fi făcut cu mâna de la fereastră în fiecare dimineață.

Barron a remarcat: „Va trebui să se descurce mai bine. Este foarte mult să faci cu mâna o barcă plină de wokeness pentru a trece cu vederea pentru suma de 120 de milioane de dolari. În ciuda solicitărilor noastre de comentarii, Disney nu a răspuns. Niciodată. Dumnezeu să ajute SUA.”

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *