man Model National Știri

Donald Trump aruncă lumea politică în aer: Corespondențele sale controversate cu Kim Jong Un vor fi publicate în curând

Donald Trump  intenționează să dezvăluie 150 de scrisori private care i-au fost trimise – inclusiv una de la Oprah Winfrey. Trump scrie că încă o consideră pe Winfrey „uimitoare” – dar recunoaște că nu este reciproc: „Din păcate, odată ce am anunțat că voi candida la președinție, ea nu a mai vorbit cu mine niciodată”, potrivit TheGuardian. 

Cartea, intitulată „Scrisori către Trump”, este o retrospectivă a zilelor în care oamenii celebri își scriau frecvent scrisori  unii altora. Scrisorile, datate de-a lungul a mai bine de 40 de ani, sunt de la personalități precum Hillary Clinton, Richard Nixon și Oprah Winfrey. Totuși, scrisorile lui Trump cu Kim au fost o sursă considerabilă de controverse.

În 2018, Trump a declarat la un miting în Virginia că el și Kim „au fost cu adevărat duri… și apoi ne-am îndrăgostit, OK? Nu, serios – mi-a scris scris scrisori frumoase și sunt scrisori minunate”.

Dar scrisorile lui Kim au devenit o sursă de probleme atunci când s-a aflat că astfel de documente făceau parte dintr-un teanc de materiale confidențiale pe care Trump le-a dus la Mar-a-Lago, în Florida, atunci când a părăsit Casa Albă în dizgrație în ianuarie 2021, după revolta de la Capitoliu. Păstrarea de către Trump a documentelor clasificate este unul dintre subiectele investigate de Jack Smith, un consilier special numit de Merrick Garland, procurorul general al SUA.

Schimbul de replici cu Winfrey face parte dintr-o carte care va apărea pe 25 aprilie la Winning Team Publishing, care a publicat anul trecut cartea lui Trump, „Our Journey Together”.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *