man Model National Știri

Ambasada Rusiei la București, anunț de ultimă oră: Ucraina se pregătește să invadeze Transnistria. Au adunat soldați, armament și drone la granița cu Republica Moldova

Ambasada Rusiei la București a anunțat, joi seara, că, potrivit ministerului rus al Apărării, forțele ucrainene se pregătesc să invadeze Transnistria, relatează Știripesurse.

Într-un comunicat postat pe pagina sa oficială de Facebook, Ambasada rusă a afirmat că ucrainenii au adunat soldați și armament la granița cu Republica Moldova.

Potrivit rușilor, dronele ucrainene survolează deja Transnistria. Rușii au anunțat că vor răspunde provocărilor ucrainene.

„Ministerul Apărării al Federației Ruse:

Regimul de la Kiev și-a intensificat pregătirile pentru invadarea Republicii Moldovenești Nistrene (RMN)

După cum s-a raportat anterior, această acțiune a Forțelor Armate ale Ucrainei va avea loc ca răspuns la presupusa ofensivă a trupelor ruse de pe teritoriul Transnistriei.

Ministerul Apărării al Federației Ruse înregistrează în prezent o acumulare semnificativă de personal și echipament militar al unităților ucrainene în apropierea frontierei ucrainene-transnistrene, desfășurarea de artilerie la punctele de tragere, precum și o creștere fără precedent a zborurilor cu aeronave fără pilot ale Forțelor Armate ale Ucrainei peste teritoriul RMN.

Implementarea provocării planificate de către autoritățile ucrainene reprezintă o amenințare directă la adresa contingentului rus de menținere a păcii dislocat legal în Transnistria.

Forțele Armate ale Federației Ruse vor răspunde în mod adecvat provocării iminente a părții ucrainene”, a transmis Ambasada Rusiei la București.

SUBIECTUL A INTRAT DEJA ȘI PE AGENDA JURNALIȘTILOR AMERICANI. VIDEO:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *