man Model National Știri

Vieți distruse de efectele adverse ale vaccinurilor – Documentar ARTE Regards, post al Sistemului, tradus în limba română. VIDEO

Ionel Trandafir, neobositul traducător al unor documentare despre Plandemia Covid ne oferă o nouă traducere și subtitrare demnă de introdus în pagina de Dezvăluiri Video. Redăm filmul mai sus și comentariul său în continuare:

„Arte TV a difuzat un reportaj despre efectele adverse grave ale vaccinurilor Covid-19. O raritate. Acest film al regizoarei germane Silvia Kaiser, care include mărturii ale unor victime grav afectate de vaccinare, a fost difuzat în grila de programe a postului miercuri, 8 februarie 2023 – și semnalat de ActiveNews sâmbătă, 11 februarie 2023.

YouTube – în ciuda unui avertisment că subiectul este susceptibil de a fi „supus dezinformării” – oferă filmul, care are mai mult de jumătate de milion de vizualizări (la 12 februarie 2023). Suficient pentru a elibera libertatea de exprimare?

„Pascal speră să obțină o întâlnire cu profesorul Bernhard Schieffer de la spitalul universitar din Marburg, responsabil de Serviciul post-vaccinare. Dar el se află pe o listă de așteptare cu 6.500 de persoane care suferă de sindromul post-vaccinare. „

6.500 de persoane, o cifră care nu se potrivește cu afirmația „o parte infimă a populației”.

ARTE recunoaște, în sfârșit, pericolul acestor injecții… ceea ce este un prim pas.

Dar, din minutul 9, realitatea este deturnată, prof. Schieffer ignorând existenta grafenului și a proteinei spike…. susținând la minutul 14.45 că doar „0,02%” dintre cei injectați suferă efecte grave și că acest lucru este „în norma” vaccinurilor clasice…

În ceea ce-l privește pe prof. Kleinschnitz, care in analiza sa nu se refera la motive de sănătate, la minutul 26, acesta afirmă cu nerușinare că recunoașterea efectelor „ar dăuna campaniei de injectare și ar costa prea mult societatea” .

„Atunci s-ar pune problema despăgubirilor. Ar trebui să se stabilească cine poate și cine nu poate să le primească. Dacă ar fi recunoscută o relație cauză-efect, aceasta ar fi foarte costisitoare pentru societate”. „dacă recunoaștem fenomenul, s-ar putea să nu ajute campania de vaccinare, o cauză pe care o susțin foarte mult”. Am putea oare să cunoaștem conflictele de interese ale acestui medic? „Ar fi foarte costisitor pentru societate”. Poftim. În afară de asta, este un medic care ar trebui să respecte jurământul lui Hipocrate. Total hipocrit!

În ceea ce privește faptul că aceste otrăvuri sunt „în general bine tolerate”, am avea tendința de a vedea contrariul, având în vedere explozia numărului de accidente vasculare cerebrale, miocardite, avorturi spontane ….. și morți subite….. ca să nu mai vorbim de prăbușirea fertilității.

Ascultați cu atenție retorica din acest film și veți înțelege perversitatea limbajului.

1. Discursul susține raritatea cazurilor:
„Efectele secundare sunt foarte rare” … Ei se referă doar la cifrele ministrului Sănătății, desigur!

2. Cenzura cifrelor reale:
Nu se menționează niciodată datele oficiale exacte privind reacțiile adverse și decesele provocate de „vaccinul” experimental, de la EUDRAVIGILANCE, VAERS, ci doar de la Institutul Ehrlich.

3. „Vaccinul” nu a fost niciodată pus la îndoială:
Toți medicii care au luat cuvântul cred cu tărie în vaccin, cu beneficii mai mari decât efectele adverse, fără cifre.

4. Normalizarea riscului și lipsa de responsabilitate
… a statului, a companiilor BIG Pharma și a medicilor
Efectele adverse fac parte din riscul vaccinurilor, pacienții trebuie să aibă grijă de ei înșiși…

5. Crearea unei confuzii între „Covid lung” și „efectele secundare ale vaccinului
Ca și cum Covidul lung ar fi existat deja înainte de vaccinul experimental => efecte secundare = Covid lung

6. Concepte false
ARTE continuă să vorbească și să normalizeze concepte false de bază: Covid-19, Covid lung și pandemie și „vaccinuri” (înțelegându-se ca fiind „valide” fără a menționa vreodată studiul clinic încă în curs de desfășurare în rândul populației)

Concluzia finala a filmului: „Este ghinion pentru acele RARE persoane, dar să continuăm injecțiile bunului doctor Pfizer, pentru că important este să nu răcești…. nu-i așa !!”.

Bravo ARTE !… Un alt exemplu de infamie mediatică!…”

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *