man Model National Știri

Dezvăluirile explozive ale unui medic kenyan, care acuză Organizația Mondială a Sănătății și UNICEF de sterilizarea în masă a femeilor tinere prin intermediul vaccinului antitetanos

Un medic kenyan dezvăluie mai multe informații despre o campanie de vaccinare antitetanos a Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) despre care el și alții spun că a făcut parte dintr-o campanie de sterilizare în masă a femeilor tinere pentru a controla creșterea populației, potrivit LifeSiteNews.

Dr. Wahome Ngare, obstetrician și ginecolog stabilit în Nairobi, a discutat despre acest subiect în emisiunea The John-Henry Westen Show. El a acuzat OMS și chiar UNICEF (Fondul Națiunilor Unite pentru Copii) că sterilizează în mod intenționat tinerele kenyene sub pretextul eradicării tetanosului și, de asemenea, și-a acuzat colegii că au încercat să-i discrediteze cercetările pe care le-a făcut în această problemă.

Investigațiile asupra fiolelor de tetanos efectuate de un comitet de experți, a spus el, au arătat că acestea conțineau βhCG (beta HCG, adică gonadotropina corionică umană beta), un hormon care imită hormonul natural HCG care le indică femeilor că sunt însărcinate.

VIDEO

„Acum, acest vaccin special pe care [OMS] l-a produs combinase vaccinul antitetanos și βhCG. Și ceea ce s-ar întâmpla este că, dacă o femeie este injectată cu acest vaccin, ea produce anticorpi antitetanos”, a explicat Dr. Ngare. „Dar, din păcate, ea ar produce și anticorpi anti-HCG. Și ceea ce s-ar întâmpla este că de fiecare dată când ar concepe, anticorpii ar muta HCG-ul din sângele ei până la un punct în care nu ar ști niciodată dacă este însărcinată.”

Se estimează că 2,3 milioane de fete și femei kenyene de vârstă fertilă au primit vaccinurile antitetanos, efectuate în cadrul unui efort comun între Organizația Mondială a Sănătății și guvernul kenyan între 2013 și 2015. Dr. Ngare, un purtător de cuvânt al Asociației medicilor catolici din Kenya, a declarat că OMS a oprit campania de vaccinare după ce organizația a constatat că aceasta a reușit să reducă semnificativ mortalitatea cauzată de tetanos. Dar el rămâne suspicios în ceea ce privește scopul real al campaniei.

„UNICEF a fost implicat, deoarece cred că ei sunt cei care plătesc unele dintre aceste medicamente. Bill Gates … [este] întotdeauna implicat în aceste vaccinuri”, a spus el. „Este unul dintre acele lucruri pe care oamenii trebuie să le înțeleagă. Există elemente în fiecare dintre aceste organizații internaționale care au o agendă foarte clară. De ce ar crede cineva că are dreptul de a determina ce femei ar trebui să nască și care nu ar trebui să nască? Este o experiență teribilă, dar cred că este ceva ce merită împărtășit.”

Îngrijorările legate de programele de vaccinare împotriva tetanosului au apărut și în alte țări. În 1995, de exemplu, Liga Femeilor Catolice din Filipine a reușit să convingă un tribunal să pună capăt programului de vaccinare antitetanos al UNICEF din cauza hCG din vaccinuri. În plus, Dr. Ngare a declarat că mulți dintre colegii săi au încercat chiar să discrediteze cercetările sale privind vaccinurile antitetanos și campania, susținând că acest lucru se datorează faptului că au o părere foarte bună despre Organizația Mondială a Sănătății și cred că, în esență, nu pot greși.

„Asta este cel mai  dureros în toată această poveste”, a spus el.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *