man Model National Știri

Apar noi dovezi: Serviciul Secret al SUA a încercat să mușamalizeze ancheta poliției atunci când iubita lui Hunter Biden, Hallie, i-a aruncat pistolul în apropierea unei școli

Serviciul Secret al SUA a fost acuzat de „mușamalizare” în legătură cu presupusa sa implicare într-o anchetă a poliției atunci când iubita lui Hunter Biden și-a aruncat arma într-un coș de gunoi în apropierea unei școli în 2018, relatează Daily Mail.

Judicial Watch, o organizație nonprofit de supraveghere a justiției, a anunțat vineri că a primit 487 de pagini de înregistrări ale Secret Service (USSS) cu privire la acest incident și spune că documentele pun și mai mult la îndoială afirmațiile agenției că nu a fost implicată.

Amanta lui Hunter și văduva fratelui său, Hallie Biden, și-a lăsat pistolul de calibrul 38 în vârful unui coș de gunoi la supermarketul Jansens din Wilmington, Delaware, în octombrie 2018, declanșând o anchetă a poliției.

În octombrie 2018, Hallie Biden a aruncat o armă pe care o găsise în mașina lui Hunter Biden. Ea era îngrijorată că el avea de gând să se sinucidă cu ea, a declarat ulterior poliției. Ea s-a dus apoi să o recupereze, dar dispăruse și atunci a intervenit poliția

În textele de pe laptopul său abandonat, Hunter a afirmat că atunci când polițiștii din Delaware au găsit arma „FBI și Secret Service” s-au implicat – deși USSS a negat în mod repetat acest lucru.

El a scris că Hallie le-a spus ofițerilor că a luat arma pentru că ‘se temea pentru copii’ și ‘pentru că îi era teamă că îmi voi face rău din cauza problemei mele cu drogurile și alcoolul’.

Judicial Watch a obținut sute de pagini de comunicări interne între oficialii Secret Service cu privire la acest incident.

Înregistrările arată că oficialii agenției discută rapoartele din mass-media despre presupusa implicare a acesteia, unul dintre ei considerând „ciudat” faptul că USSS a fost implicat în anchetă în condițiile în care Joe și Hunter Biden nu beneficiau de protecția Secret Service la momentul respectiv.

Un alt oficial răspunde: „Poate că ni s-a cerut o favoare?”.

'Maybe we were asked as a favor?' one Secret Service team member wrote on October 30, 2020

„Aceste noi documente sugerează că nu se poate lua ca atare negarea Secret Service că nu a fost implicat în mușamalizarea armei lui Hunter Biden”, a declarat președintele Judicial Watch, Tom Fitton.

(Hunter Biden și Hallie)

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *