man Model National Știri

A scăpat dintr-o peșteră inundată, ca să moară subit în camera sa de cămin. Tragedia unui fotbalist de 17 ani

Căpitanul echipei de fotbal de băieți care a fost salvată în mod dramatic dintr-o peșteră inundată din Thailanda în 2018 a murit în Anglia, în timp ce se afla la o academie sportivă, potrivit Fox News. 

Duangpetch „Dom” Promthep, de la echipa „Mistreții Sălbatici”, a fost unul dintre cei 12 jucători care, împreună cu antrenorul lor, au rămas blocați în peștera Tham Luang în timpul unei ploi neașteptate în luna iunie a acelui an. 

Confruntată cu provocări enorme, o echipă formată din cei mai experimentați scafandri din lume a navigat prin labirintul de tuneluri inundate și înguste din peșteră.

Scafandrilor li s-au alăturat forțele thailandeze și peste 10.000 de voluntari pentru a finaliza îndrăzneața misiune de salvare. 

In this handout photo released by Tham Luang Rescue Operation Center, Thai rescue teams walk inside the cave complex during the operation on July 2, 2018.
In this June 26, 2018, file photo, emergency rescue teams gather in the staging area during the cave rescue in Mae Sai, Chiang Rai province, northern Thailand.

„Duangpetch Promthep a plecat acum într-o altă lume”, a scris pe Facebook Supatpong Methigo, un călugăr budist care a instruit echipa în provincia Chiang Rai din nordul Thailandei, potrivit Reuters. „Sper că va renaște și va deveni din nou elevul meu în viața următoare”.

Promthep, în vârstă de 17 ani, a fost găsit inconștient în camera sa de cămin de la academia de fotbal pe care o frecventa în Leicestershire de la sfârșitul anului 2022, relatează BBC. Ulterior, el a murit la un spital local. 

„Sunt întristat să aflu că Dom Duangpetch Phromthep, căpitanul echipei de fotbal Wild Boars din incidentul din 2018 din peștera Tham Luang, a murit în Marea Britanie”, a scris pe Twitter ambasadorul britanic în Thailanda, Mark Gooding. „Condoleanțele mele familiei și prietenilor lui Dom”. 

Cauza morții sale nu a fost imediat clară, dar poliția din Leicestershire a declarat pentru BBC că nu este clasificată ca fiind suspectă.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *