man Model National Știri

Politicienii italieni s-au săturat de Zelenski. Nu-l mai vor la Festivalul de la San Remo: Nu vrem să auzim despre războaie și morți

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski nu se va mai adresa celui mai mare eveniment din showbizul italian – Festivalul muzicii italiene de la San Remo – într-un mesaj video, au anunțat luni organizatorii acestuia, în urma criticilor venite din partea întregului spectru politic, informează Reuters și ANSA, transmite Agerpres, citat de Știripesurse.

Zelenski urma să apară într-un mesaj video la Festivalul de la San Remo, care se desfășoară între 7 și 11 februarie, doar că apariția președintelui ucrainean la  Festivalul de la San Remo stârnise un șir de comentarii critice din partea unei serii de personalități politice, precum și o petiție online care îndemna postul de televiziune RAI să renunțe la idee. 

Luni după amiaza, aceasta strânsese aproape 95.000 de semnatari.

Vicepremierul italian Matteo Salvini s-a numărat printre cei care și-au exprimat îndoielile cu privire la cât de potrivită este amestecarea divertismentului cu discuții despre război și moarte.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *