man Model National Știri

Generalul Mattis neagă rapoartele: Spune că NU A ȘTIUT nimic despre balonul chinezesc care a zburat deasupra SUA în timpul mandatului său de secretar al Apărării sub conducerea lui Trump – O ALTĂ MINCIUNĂ DEZVĂLUITĂ?

Reprezentantul Mike Waltz (R-FL) s-a alăturat lui Stuart Varney luni dimineață la FOX Business Network. Rep. Waltz spune că actuali oficiali ai Pentagonului l-au informat în weekend și au spus că baloane spion chinezești au trecut deasupra Texasului și Floridei în timpul anilor Trump, potrivit TheGateWayPundit.

Waltz a aruncat apoi această bombă. Rep. Waltz a spus că generalul Mattis era secretar al apărării la acea vreme și a decis să nu-l informeze pe președintele Trump, deoarece Pentagonul a considerat că Trump era „prea provocator și agresiv!”.

Generalul Mattis a vorbit ulterior în cadrul seriei de conferințe în Riverside Theater din Vero Beach, Florida.

 VIDEO: 

Generalul Mattis: „Trebuie să vă întrebați dacă a fost vorba de prostie sau de faptul că mâna stângă nu știa ce face mâna dreaptă. De ce au avut chinezii timp să o facă?  Sunt câteva întrebări la care noi toți, ca americani, avem nevoie de răspunsuri. S-a întâmplat cu adevărat în timpul administrațiilor trecute? Pentru că nu există nimeni din administrația trecută care să fie la curent cu acest lucru.”

„Eu nu sunt prezent în primii doi ani ai acelei administrații. Acum este posibil să existe înregistrări vechi de radar care să arate lucruri.  Acum, dacă te întorci în urmă și te uiți, asta nu e o furtună de gheață deasupra unei insule, ci un balon. Dar există niște răspunsuri pe care poporul american le datorează. Și nu puteam să-l dăm jos mai devreme? NORAD are o mulțime de avioane de luptă canadiene care interceptează avioanele rusești în mod obișnuit.”

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *