man Model National Știri

Incident șocant în orașul Vinnîțea din Ucraina: Un bărbat i-a tăiat gâtul unui preot care slujea în altarul bisericii. FOTO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

În orașul ucrainean Vinnîțea, o persoană necunoscută i-a tăiat gâtul unui preot, chiar în altarul bisericii. Victima este arhimandritul Anthony Kovtoniuk, conform agenției Babel.ua.

Incidentul a avut loc în jurul orei 9 dimineața, pe 2 ianuarie. Un bărbat a intrat în biserică și a început să răstoarne totul.

Kovtoniuk, care slujea în altarul bisericii, a auzit zgomotul și s-a dus la bărbat. Acesta nu a reacționat la observațiile făcut de preot și i-a tăiat gâtul cu un cuțit.

Când a sosit poliția, bărbatul a început să opună rezistență, așa că polițiștii au fost nevoiți să își folosească armele – l-au rănit în picior și l-au reținut. Preotul a fost deja operat, iar acum se află la terapie intensivă.

FOTO (Atenție, imagini șocante!):

The throat of a priest of the UOC MP was cut in Vinnytsia
 The throat of a priest of the UOC MP was cut in Vinnytsia
Details of attack on UOC priest in Vinnytsia revealed - News - news of Orthodoxy - the Union of Orthodox Journalists

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *