Politics Technology

Comenzi bilingve și nu mai există gaze: Poliția a plesnit cu noi RESTRICȚII după ce George Floyd a protestat în Carolina de Nord

Grupurile pentru drepturile civile sărbătoresc o înțelegere cu orașul Charlotte, Carolina de Nord, impunând noi interdicții asupra poliției care dispersează protestele, rezultând dintr-o demonstrație George Floyd din 2020 în care au fost folosite gaze lacrimogene CS.

Procesul introdus de grupuri susținea că poliția a orchestrat un atac asupra sutelor de protestatari care s-au adunat pe 2 iunie 2020 pentru a protesta împotriva morții lui George Floyd luna precedentă în Minneapolis, Minnesota.

Filmările din protest au apărut pentru a arăta protestatarii înconjurați și arme chimice folosite de poliție, activiștii tactici au fost repede denunțați și au susținut că este o forță excesivă.

De asemenea, pe rt.com Întrucât mii de deținuți trimiși acasă din cauza unei pandemii li s-ar putea spune să se întoarcă la închisoare, activiștii îl îndeamnă pe Biden să #KeepThemHome

O parte din așezarea ajunsă cu orașul include noi restricții cu privire la modul în care poliția din oraș se poate descurca cu dispersarea mulțimilor protestatare. Utilizarea gazelor lacrimogene CS, de exemplu, va fi interzisă. Alte revizuiri ale directivelor poliției includ timpul acordat pentru ca protestatarii să se disperseze după ce s-a dat un ordin și ca acest ordin să fie dat atât în engleză, cât și în spaniolă. Cel puțin două ieșiri pentru a se dispersa protestatarii trebuie, de asemenea, să fie comunicate clar. Alte măsuri includ interzicerea bilelor de ardei să fie îndreptate spre capul și gâtul protestatarilor.

Revizuirile vor fi în vigoare timp de patru ani și vor include „un mecanism de aplicare a încălcărilor”, potrivit unui comunicat de presă care anunță soluționarea.

Grupurile din spatele procesului includ ACLU din Carolina de Nord, Capitolul Charlotte al NAACP și Comitetul Avocaților pentru Drepturile Civile Conform Legii.

„Acest acord este un pas în direcția corectă, dar este insuficient să se țină cont de violența și traumele manifestanților îndurate de mâna poliției din tot statul anul trecut”, a declarat Kristie Puckett-Williams, manager al Uniunii Americane pentru Libertăți Civile din Nord Campania Carolina pentru o justiție inteligentă, a spus.

Șeful CMPD, Johnny Jennings, a răspuns la soluționare spunând că unele politici au fost deja schimbate în lumina răspunsului controversat la protest și că este deschis la noile schimbări.

De asemenea, pe rt.com Mai mulți alegători americani doresc investigarea revoltelor BLM din 2020 decât ancheta democraților privind "insurecția" Capitolului – sondaj

„Suntem o agenție de învățare și căutăm mereu modalități de îmbunătățire, deoarece datorăm acest lucru orașului Charlotte, județul Mecklenburg și tuturor celor pe care îi deservim, deoarece este ceea ce trebuie făcut”, a spus el.

Jennings a promovat reforma poliției în poziția sa. El chiar a anunțat recent ceea ce a fost descris ca un program de „instruire a clienților” pentru ofițeri de poliție, ajutând la repararea relației dintre poliție și public. Programul, anunțat luna trecută, folosește un consultant care a lucrat anterior pentru companii precum Chick Fil-A și Starbucks.

„Acea întâlnire, deși este un incident negativ, nu trebuie să fie o întâlnire negativă cu acel ofițer”, a spus Jennings. „Când putem lăsa o impresie pozitivă cu acea interacțiune … [noi] nu lăsăm persoana respectivă să dispară simțind că ofițerii CMPD sunt oameni răi sau că sunt neclintiți sau orice alt nume doriți să veniți”.

Dacă îți place această poveste, împărtășește-o cu un prieten!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.