Iredentism Life Lifestyle National Natural Technology

UMDR are garanții de la Ciucă și Ciolacu că nu va pleca de la guvernare

Președintele UDMR susține că a discutat cu Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu și nu există „nicio intenție de a căuta o altă soluție guvernamentală”. Kelemen Hunor a precizat că actuala coaliție va rezista până în 2024, existând șanse „să fie o coaliție pe termen lung”.

„Nu există nicio intenție de a căuta o altă soluție guvernamentală. Am vorbit și cu Ciucă și cu Ciolacu. Nu există nicio intenție de a căuta o altă soluție guvernamentală. Am vorbit și cu Ciucă și cu Ciolacu. Eu înțeleg că unii vor să acopere anumite subiecte cu UDMR sau cu maghiarii. E o chestie absolut mizerabilă și previzibilă. Absolut orice se întâmplă sunt vinovați maghiarii. Eu cred că partenerii din coaliție au depășit mult acest lucru”, a declarat bozgorul Kelemen.

Kelemen Hunor se declară optimist în privința coaliției de guvernare actuală și susține că există șanse mari ca această să funcționeze pe termen lung.

„Vom avea coaliție actuală până în 2024 și șansele să fie o coaliție pe termen lung sunt mari”, a punctat acesta, potrivit sursei citate.

Cât despre scuzele pentru ieșirile șovine cu ocazia Zilei Naționale, nici măcar nu a amintit!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *