man Model National Știri

”Ne îndreptăm spre cel mai mare conflict din istoria lumii”! Președintele Serbiei, avertisment de ultima oră, după decizia Curții Penale Internaționale împotriva lui Putin

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Președintele Serbiei, Aleksandar Vučić, a declarat că emiterea unui mandat de arestare de către Curtea Penală Internațională (CPI) de la Haga pe numele președintelui rus, Vladimir Putin, ca fiind un pas către cel mai mare conflict din istoria omenirii, potrivit Știripesurse.

„Singurul lucru cert este că aceasta este o escaladare care nu are limită. Mi-e teamă că ne putem îndrepta către cel mai mare conflict din istoria lumii”, a spus Vučić.

Curtea Penală Internațională a emis un mandat de arestare pe numele președintelui rus Vladimir Putin pentru crimele de război comise în Ucraina în timpul războiului, a relatat CNN.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *