man Model National Știri

Proteste demne de Cartea Recordurilor. Zeci de milioane de brazilieni au ieșit în stradă împotriva alegerii lui Da Silva. Intervenția armatei, mai aproape ca niciodată. VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

În ceea ce unii numesc cel mai mare protest politic din istorie, zeci de milioane de brazilieni au ieșit în stradă în aproape toate orașele din țară timp de peste 30 de zile la rând pentru a se opune alegerii lui Da Silva.

Conform relatărilor LifeSiteNews, situația ar fi una critică, întrucât armata ar putea interveni pentru a împiedica oficializarea lui Da Silva în funcția de Președinte.
În urma rapoartelor privind presupusa sa înfrângere de 50,9%-49,1% în fața lui Lula Da Silva, președintele Bolsonaro a intentat un proces la Curtea Superioară Electorală, susținând că există nereguli masive în mașinile de vot.

Potrivit surselor, există o scrisoare publică semnată de peste 170 de membri activi ai armatei, trimisă înaltului comandament brazilian, exprimându-și îngrijorarea cu privire la alegeri.

De asemenea, Tribunalul Electoral ar fi decis să devanseze data certificării victoriei lui Lula cu o săptămână, de la data inițială de 19 decembrie la data de 12 decembrie, speriat că armata va acționa.

 VIDEO:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *