man Model National Știri

TEORIA CONSPIRAȚIEI a devenit REALITATE: Un epidemiolog care a lucrat la Institutul de Virusologie din Wuhan confirmă în noua sa carte ipoteza scurgerii virusului Covid din laborator

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Un om de știință care a lucrat la laboratorul din Wuhan a afirmat că virusul COVID a fost un virus creat de om, potrivit New York Times.
Epidemiologul Andrew Huff a declarat că virusul COVID s-a scurs de la Institutul de Virusologie Wuhan din China în urmă cu doi ani și a acuzat autoritățile pentru „cel mai mare eșec al serviciilor de informații americane de la 11 septembrie 2001”, a relatat sâmbătă cotidianul britanic The Sun.
A picture of scientist Andrew Huff.

(Epidemiologul Andrew Huff)

Laboratorul s-a aflat în centrul unor dezbateri aprinse cu privire la originile COVID, atât oficialii guvernului chinez, cât și personalul laboratorului negând că virusul s-a scurs de la această unitate.

Huff a declarat în noua sa carte, Adevărul despre Wuhan, că pandemia a fost rezultatul finanțării de către guvernul american a coronavirusurilor în China.

A picture of the cover of a book written by Dr. Andrew Huff.

„Laboratoarele străine nu aveau măsurile de control adecvate pentru a asigura  biosecuritatea și gestionare riscurilor corespunzătoare, ceea ce a dus în cele din urmă la scurgerea de laborator de la Institutul de Virusologie din Wuhan”, a spus el în cartea sa.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *