Comunism Life Lifestyle National Natural Technology

Premierul spaniol Pedro Sanchez a preluat conducerea Internaționalei Socialiste, pe care o doreşte o platformă ideologică a mişcării progresiste

Premierul spaniol Pedro Sanchez a fost numit vineri preşedinte al Internaţionalei Socialiste (IS), în prima zi a congresului acestei organizaţii ce reuneşte 132 de partide socialiste sau social-democrate din lume şi care se desfăşoară până duminică la Madrid, transmite AFP, citată de Agerpres.

Nu a existat un vot, Sanchez fiind singurul candidat care să-i urmeze în funcţie fostului premier grec George Papandreou, preşedinte al Internaţionalei Socialiste din anul 2005. Papandreou a propus la congres „susţinerea acestei candidaturi prin aclamare”, aşa că participanţii s-au ridicat şi l-au aplaudat pe premierul spaniol.

În discursul său de deschidere a congresului, Sanchez a subliniat că are o „intenţie precisă” pentru Internaţionala Socialistă, aceea ca ea să devină „o importantă platformă ideologică a mişcării progresiste internaţionale.”

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *