Life Lifestyle National Natural plandemia covid-19 Technology

Apel la acțiune: Organizația Mondială a Sănătății ia suveranitatea națională

Apel la acțiune: Organizația Mondială a Sănătății ia suveranitatea națională

Michel Van der Kemp

Multă lume s-a întrebat ce-ar fi făcut pentru a opri al Doilea Război Mondial. Ar fi încercat ei să-l omoare pe Adolf Hitler cu puțin timp înainte ca acesta să preia mandatul în 1933? Ei bine, este 2022 și chiar dacă crezi că Hitler a evadat în Argentina în 1945, acum este mort. Al Doilea Război Mondial a avut loc și acum avem un alt regim tiranic care se deschide pentru a ne înghiți, dar de data aceasta este GLOBAL.

Acesta este într-adevăr 2022. În perioada 22-28 mai, Adunarea Mondială a Sănătății va vota amendamentele la Regulamentul Internațional de Sănătate (2005). Dacă aceste amendamente vor trece, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) va deveni dictatorul efectiv al lumii (în cazul unei „urgențe de sănătate”).

Articolul 12, subsecțiunea 2 din Regulamentul sanitar internațional:

Textele îngroșate sunt completări sau amendamente la textul original. Textul șters este eliminat. Textul evidențiat este partea cea mai importantă. Să se scufunde în ceea ce înseamnă eliminarea părții evidențiate: în cazul unei urgențe sanitare (care poate fi orice): Directorul General nu trebuie să mai consulte pe nimeni pentru a pune în mișcare articolul 49, deși poate (sau nu) „Căuta opiniile Comitetului de Urgență.” Articolul 49 descrie procedurile pe care Directorul General trebuie să le urmeze atunci când apare o urgență de sănătate. Dacă aceste amendamente sunt aprobate de o majoritate simplă a celor 194 de țări membre ale Adunării Mondiale a Sănătății, aceste amendamente ar intra în vigoare ca drept internațional doar șase luni mai târziu, deci noiembrie 2022, punând efectiv întreaga lume sub dictatele Directorului-General.

Cine este directorul general al OMS?

*Vezi și Directorul OMS a fost cel mai înalt membru al Partidului Comunist Violent Etiopian

*Directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății este un fost membru al unui partid comunist revoluționar violent din Etiopia care a negat tratamentul medical de urgență unui grup etnic și este acuzat că a supravegheat personal extrădarea dizidenților care au fost mai târziu închiși și torturați.*

Actualul director general al OMS este Tedros Adhanom Ghegreyesus. Tedros este un funcționar etiopian care a fost ales în 2017 să conducă OMS. Tedros a fost responsabil pentru gestionarea pandemiei de Covid-19 și pentru a aduce toate țările în pas cu reglementările OMS. Variabilitatea politicii la nivel național a fost minimă sub conducerea sa.

În 2020, Fox News a difuzat un raport care arăta trecutul îndoielnic al lui Tedros. Potrivit raportului, Tedros a acoperit trei epidemii de holeră, a sprijinit o organizație teroristă și și-a umflat CV-ul pentru a pretinde că a cucerit malaria și HIV. Expertul în afaceri externe Gordon Chang a spus: „Tedros este penultima persoană care ar trebui să conducă Organizația Mondială a Sănătății în acest moment. Ultima persoană este președintele chinez Xi Jinping.” Articolul Fox a continuat să spună că Tedros „a fost acuzat că se apropie de țări precum China care au promis milioane de dolari [OMS]”.

Există preocuparea că Tedros nu acționează ca o persoană autonomă, ci acționează în interesul „Marea Resetare”. Klaus Schwab a numit pandemia de Covid-19 „o fereastră rară, dar îngustă de oportunitate pentru a reflecta, reimagina și reseta lumea noastră”. Un student al programului Klaus Schwab Young Global Leaders, Bill Gates, se întâmplă să fie cel mai mare donator privat al OMS, prin Fundația sa Bill și Melinda Gates și GAVI. De asemenea, Tedros a afirmat în mod repetat că „[nu] putem reveni la cum erau lucrurile”. Poate că asta explică de ce s-au făcut atâtea „greșeli” de politică în lupta împotriva Covid-19, dacă revenirea la normal a fost de la început de neconceput.

Reglementările Internaționale de Sănătate (IHR).

Majoritatea țărilor, inclusiv SUA, au fost de acord cu IHR în 2005, care este „relaționat din punct de vedere juridic pentru 196 de țări, inclusiv pentru cele 194 de state membre ale OMS”. Aceasta înseamnă că inclusiv țările care nu au fost de acord cu reglementările și chiar țările care nu sunt membre OMS trebuie să adere la reglementări. IHR anulează și înlocuiește legile naționale, inclusiv Constituția SUA.

Pe 18 ianuarie 2022, SUA au prezentat o serie de amendamente la IHR, dintre care acordarea controlului deplin directorului general al OMS este doar un efect. Amendamentele servesc pentru a oferi mai multă suveranitate și pentru a împuternici foarte mult OMS să restrângă drepturile și libertățile legate de sănătate. Adunarea Mondială a Sănătății, prin reprezentanții celor 194 de state membre ale sale, va vota amendamentele propuse la IHR în perioada 22-28 mai 2022. În virtutea apartenenței la Națiunile Unite și la OMS, națiunile membre sunt apoi automat legat de regulile sale.

Amendamentele IHR arată perfect clar că OMS vrea să facă mai mult decât să sfătuiască țările, ci vrea un control complet. OMS „căută să impună o abordare autoritară, unică pentru toți, „One Health” a sănătății mondiale”.

***

ESTE 2022 și toată lumea are șansa să oprească această acaparare flagrantă și periculoasă de putere. Îi invităm pe toți să meargă la James Roguski’s substack și să citească întregul său articol de 8 pagini și să răspundă la îndemnul său. Domnul Roguski este un cercetător și autor care a descoperit șmecheriile pe care tocmai le-am descris.

Karen Smith de la Europe Reloaded

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.