Bitcoin Bitcoin price prediction BTC price Crypto Cryptocurrencies halving

Bitcoin vede cea de-a doua cea mai lungă retragere a pieței bull cu prețul BTC „blocat” la 30.000 USD

Au trecut acum trei luni de la ultimul nivel maxim din toate timpurile Bitcoin (BTC ), dar o măsură sugerează că deținătorii ar putea aștepta și mai mult pentru următorul.

Într-o serie de tweets din 17 iulie, serviciul de analiză Ecoinometrics a dezvăluit că coborârea din acest an de la maximele istorice este a doua cea mai lungă din istoria pieței bull Bitcoin.

30.000 de dolari pot rămâne „o vreme”

Au trecut 95 de zile de când BTC / USD a atins 64.500 USD și a început o fază majoră de corecție. Investitorii sunt nerăbdători, dar în ciuda fundamentelor puternice , acțiunea Bitcoin la prețul spot nu se grăbește să lase 30.000 de dolari în urmă.

La 55% sub valori maxime, Bitcoin amenință, de asemenea, că va provoca probleme pentru modelele de prognozare a prețurilor, inclusiv stocul-flux fără precedent din punct de vedere istoric.

Cu toate acestea, dacă istoria este un ghid, Bitcoin poate continua să meargă lateral câteva luni înainte de a se ridica pentru a-și bate recordul. După cum notează Ecoinometrics, 2013 a înregistrat o perioadă de 197 de zile între două maxime istorice.

„Acesta este unul dintre cele mai lungi retrageri cu care Bitcoin a avut de-a face în timpul unei piețe bull post-înjumătățire”, a recunoscut acesta în comentariile de pe Twitter.

„Dar 95 de zile sunt încă doar jumătate din durata marii trageri din 2013”.

Grafic de comparare a retragerii Bitcoin. Sursa: Ecoinometrics / Twitter

Pe atunci, BTC / USD a atins un nivel de preț cu 69% sub pragul său din trecut, ceea ce înseamnă că configurarea actuală a pieței ar putea permite, de asemenea, niveluri sub 30.000 USD și să rămână în continuare în normele istorice.

Cu toate acestea, mai general, 2013 pare acum anul cel mai asemănător cu evenimentele de preț Bitcoin din acest an.

„În ceea ce privește traiectoria prețurilor, această corecție arată, de asemenea, foarte asemănătoare cu 2013”, a conchis Ecoinometrics.

"Dacă vom continua așa, BTC va rămâne blocat în jur de 30.000 USD pentru o vreme …"

Investitorii cu amănuntul nu sunt decât plecați

După cum a raportat Cointelegraph, comportamentul recent pe lanț a reprezentat 30.000 USD ca mai mult decât o zonă de tranzacționare psihologică pentru Bitcoin.

Corelat: Prețul Bitcoin poate crește doar dacă „resetarea” acumulării de 30.000 USD continuă – Cercetare

În plus față de valorile multiple care îi susțin importanța, investitorii încep să acumuleze din nou monede, inclusiv cele care au vândut anterior la nivelurile actuale.

În weekend, statisticianul Willy Woo a actualizat imaginea, subliniind cumpărătorii investitorilor cu amănuntul și diferite clase de balene care se echilibrează între cumpărături și vânzări.

"Vânzarea cu amănuntul este cea care conduce piețele bull Bitcoin. Când încetează să cumpere, acesta este un avertisment pe piața ursului. Nu au încetat să cumpere", a scris el pe Twitter alături de mai multe grafice sâmbătă.

„Ultimele 30 de zile: balenele au vândut 4k BTC, iar plebei au cumpărat 31k BTC”.

Fluxuri către entități Bitcoin cu mai puțin de 1 BTC vs. grafic adnotat BTC / USD. Sursa: Willy Woo / Twitter

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *