man Model National Știri

Generalul Radu Theodoru, îndemn pentru români: Continuați lupta! Este o lașitate dezgustătoare ca un bărbat să renunțe la luptă! VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Veteranul de război, general maior aviator Radu Theodoru, a transmis un mesaj de încurajare pentru toți românii. Generalul ne-a îndemnat să continuăm lupta și să păstrăm vii valorile pe care le-am primit de la strămoșii noștri.

„Este o lașitate dezgustătoare ca un bărbat să renunțe la luptă!”

„Niște imbecili care aleargă să pună mâna pe întreaga proprietate a acestui bloc terestru, o transformă în mizerie. În loc să lase omenirea să se dezvolte inteligent, în legitățile ei normale, vin cu tot felul de mizerii…Acum ne trebuie pandemia asta? De ce? Ca să ne schimbe o religie de o mie de ani, care e a noastră, am crescut cu ea, am creat valori culturale, spirituale…De ce să mă smulgă din acest univers, și să- mi dea ce?”, a transmis patriotul Radu Theodoru.

VIDEO:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *