man Model National Știri

Școlile care au rata de vaccinare mai mică de 60% și funcționează într-o localitate cu rata de infectare mai mare de 3 la mia de locuitori vor trece în online, anunță Ministrul Educației

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Zeci de școli din județul Ilfov și restul țării se vor închide, a anunțat Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, în contextul „valului 5”, potrivit Comentator.ro.

Așadar, cursurile urmează să se mute din nou în online în unitățile de învătământ din localitatile in care incidența a depășit 3 la mie și rata de vaccinare a angajaților este sub 60%. 

Vineri va fi publicată și o listă exactă a tuturor școlilor care trec în online.

Mai mulți elevi au protestat joi în fața Ministerului Educației, fiind nemulțumiți de modificarea criteriilor de acordare a burselor, după ce media minimă de obținere a bursei de merit a fost schimbată de la 8,50 la 9,50.

Elevii au scandat: „Vrem bursele înapoi!”, „Ministerul să ne vadă, facem orele în stradă!”, „Elevii vor bursele!”, „Demisia!”, „Minciunile se plătesc, elevii ies la protest”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *