Life Lifestyle National Natural plandemia covid-19 Technology

Donald Trump incepe razboiul impotriva celor care l-au cenzurat, Facebook, Twitter si Google

Donald Trump a intentat mai multe procese împotriva a trei dintre cele mai mari companii de tehnologie din țară, susținând că el și alți conservatori au fost cenzurați pe nedrept.

Acesta a anunțat miercuri că intentează procese împotriva companiilor Facebook, Twitter și Google, precum și a directorilor executivi ai acestora, Mark Zuckerberg, Jack Dorsey şi Sundar Pichai. I s-au alăturat și alți reclamanți în procese, care au fost depuse la tribunalul federal din Miami.

Acţiunile în justiţie, care urmează să fie intentate în Florida, susţin că giganţii tehnologici au încălcat drepturile din primul amendament din constituţia SUA.

Anunţul vine la o lună după ce Facebook a decis să menţină interdicţia asupra lui Trump până cel puţin în ianuarie 2023. De asemene, Twitter l-a blocat definitiv.

josbotnita.ro

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *