man Model National Știri

LIBERTATE FĂRĂ CERTIFICATE! A început protestul împotriva Certificatului Verde și a vaccinării obligatorii. Protestatarii au luat cu asalt Parlamentul. TRANSMISIE ÎN DIRECT

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

În aceste momente, protestatarii se strâng în jurul Parlamentului, unde urmează să fie supusă la vot legea certificatului verde obligatoriu la locul de muncă. După estimările lui Aurelian Pavelescu, liderul PNȚCD, în acest moment, la Palatul Parlamentului, s-au adunat aproape 30.000 de protestatari. Transmisie în direct:

UPDATE: Legea certificatului verde a fost retrasă de pe ordinea de zi, întrucât nu s-a întrunit numărul necesar de voturi. Cel mai probabil, Guvernul Ciucă își va asuma răspunderea pentru certificatul verde, ignorând vocea protestatarilor.

Protestatarii au blocat traficul în jurul Parlamentului. Brigada Rutieră a dispus restricționarea traficului rutier pe bd. Națiunile Unite, segmentul de drum cuprins între str. B.P.Hașdeu și bd. Libertății, precum și pe banda I de circulație de pe Calea 13 Septembrie dinspre bd. Libertății către Hotel Marriot, conform Știripesurse.

În aceste momente, românii care s-au adunat în jurul Parlamentului au pătruns în curtea Senatului. Mulți dintre ei sunt cățărați pe garduri, după se vede în transmisia de mai jos. Românii sunt și în fața Curții Poporului, și în afara Casei Poporului.

Potrivit postului Nașul TV, jandarmii au închis porțile, iar mii de protestatari au rămas blocați în curtea Casei Poporului. 

 LIVE Nașul TV:

  ;

 LIVE Starea de Libertate:

  

LIVE Legitimă Apărare:

  

LIVE Aurelian.ro:  

LIVE de la Camera Deputaților, unde, în aceste momente, urmează să fie supus la vot Certificatul Verde:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *