man Model National Știri

Iuliam Capsali: DUMNEZEU ȘI „PARADOXUL ROMÂNESC”. Îndemn la rezistență activă: ÎNCHIDEȚI TELEVIZOARELE, FACEȚI SCANDAL, NU CEDAȚI!

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

De ce a făcut Dumnezeu această minune?

Nu pentru că am fi noi mai speciali. Nu suntem.

Cred că doar încăpățânarea românească, aia care nu permite să te atingi de Biserica lui, îndârjirea întru Hristos a contat în fața Proniei.

Bă, de biserica mea, cu popa așa cum e el, cu credincioșii ca vai de mama lor, și de copiii mei, nu te atingi neam! Că ți-o furi!

Iar, pentru străini, exemplul unor refractari la înțeparea cu un ser experimental, care s-a dovedit, exact în cele mai perforate state, perfect inutil. Pandemia e pentru emancipați, nu pentru înapoiați (vezi Africa, India șamd).

Îndemn la rezistență activă: ÎNCHIDEȚI TELEVIZOARELE, FACEȚI SCANDAL, NU CEDAȚI!

SUNTEM ÎN VERDE: CEREȚI CA TOATE RESTRICȚIILE SĂ FIE ABOLITE IMEDIAT!

Umpleți bisericile și MULȚUMIȚI LUI DUMNEZEU!

HAI, DOAMNE AJUTĂ!

Vedeți și MAI ÎNTÂI, NU FACE RĂU! – FILMUL ÎN ROMÂNĂ. Ce civilizație suntem dacă vrem să forțăm adulți și copii să se injecteze cu un ser al cărui conținut este secret *? Documentarul REZISTAȚI / HOLD ON: Primum Non Nocere. PREMIERĂ ACTIVENEWS

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *