Axie Infinity AXS Prices AXUSD Bitcoin Crypto Cryptocurrencies Decentralized Finance Fibonacci Retracement NFT Non-Fungible Tokens

Axie Infinity (AXS) axează aproape jumătate din valoarea sa după 971% alergare

Un raliu supersonic pe piața Axie Infinity care și-a văzut simbolul AXS nativ crescând cu 972% în doar 23 de zile riscă acum să se epuizeze.

AXS preț Fib fractal

Cursul de schimb AXS / USD a scăzut până la 16,02 dolari luni, la patru zile după ce a depășit 29,86 dolari. Procedând astfel, perechea a încercat să-și neutralizeze sentimentele extrem de supra-cumpărate, după cum a arătat indicele său zilnic de putere relativă (RSI), care a trecut peste 84 săptămâna trecută, prezentând sentimentul profitabil în rândul investitorilor.

Comparând configurația actuală Fibonacci de la mijlocul lunii martie a lui Axie Infinity. Sursa: TradingView.com

AXS / USD au arătat semne de revenire la 16,38 USD, un nivel care coincide cu nivelul Fib de 61,8% care – la rândul său – constituie un grafic de retragere a Fibonacci realizat de la 23,98 USD – swing maxim la 4,07 $ – swing low. Cele două niveluri reprezintă partea de sus și de jos a curbei curente a AXS / USD.

Suport suplimentar a venit de la media mobilă exponențială de 20 de zile a perechii (EMA de 20 de zile; valul verde). Valul (acum aproape de 15,38 USD) a avut un rol esențial în consolidarea tendinței de creștere a AXS / USD la începutul acestui an, limitând retracțiile de la negativ și trimitând prețurile în direcția tendinței lor ascendente anterioare.

Setările anterioare de retragere a Fib de sus în jos prezintă nivelul de Fib 38,2% ca indicator de inversare a cheii. De exemplu, AXD / USD a revenit cu aproape 225% după ce a testat 3,62 dolari – nivelul de 38,2% Fib în mișcarea de retragere de la sfârșitul lunii martie 2021.

În mod similar, nivelul a susținut încercările urcatoare ale AXS / USD în perioada aprilie-mai înainte de a renunța și de a deschide calea pentru o prăbușire a prețurilor, așa cum se arată în graficul de mai jos.

Comparând setările actuale ale lui Axie Infinity și cele ale lui Fibonacci din aprilie-mai. Sursa: TradingView.com

Prin urmare, fractalul anterior sugerează o corecție extinsă de dezavantaj pentru jetonul Axie Infinity în sesiunile următoare. Ca urmare, nivelul actual de 38,2% Fib (11,68 dolari) servește drept țintă intermediară de profit pentru urși.

Cu toate acestea, scăderea sub nivelul de 38,2% Fib ar putea expune AXS / USD la confluența de sprijin a nivelului Fib de 23,6% (8,77 dolari) și media mobilă simplă de 50 de zile (în jur de 8,29 dolari).

Fundamente

În ciuda celei mai recente mișcări urșiste, AXS a crescut cu peste 2.5000% într-un interval de timp de la un an la altul.

În detaliu, criptomoneda servește ca jeton de guvernanță la Axie Infinity, un joc video online bazat pe jetoane nefungibil dezvoltat de un studio vietnamez Sky Mavis. Jucătorii pot concura și câștiga recompense într-un simbol intern numit Small Love Potion (SLN). La rândul lor, ei ar putea folosi SLN pentru a crea animale de companie digitale, numite Axies, în interiorul jocului.

Procedând astfel, jucătorii dedicați pot face în medie între 100 și 200 de jetoane SLP pe zi. Acest lucru este aproximativ de 77,8 USD până la 155,6 USD pe zi, pe cursul de schimb actual de 0,77 USD pe jeton.

Funcția de a juca pentru a câștiga a fost bine primită de criptofile. Chiar săptămâna trecută, Axie Infinity a încasat peste 84 milioane de dolari în taxe în ultimele 30 de zile, mai mult decât Bitcoin și Ethereum realizate din veniturile din protocol și mai mult decât toate aplicațiile financiare descentralizate de top, inclusiv PancakeSwap, MetaMask, MakerDAO, Synthetix și altele .

Veniturile Axie Infinity comparativ cu alte protocoale financiare descentralizate. Sursa: Terminal Token

Mai mult, în timp ce AXS poate fi schimbat pe alte platforme, 97% din volumul său provine de la Axie Marketplace, un portal dedicat comerțului cu animale de companie digitale, care, la rândul său, transmite taxele către Trezoreria Axie.

Potrivit Axie World, Trezoreria deține acum aproximativ 23,42 mm dolari în taxă de piață și 76,15 milioane dolari în taxe de reproducere (taxa percepută pentru reproducerea animalelor de companie digitale).

Axie Treasury este acum evaluată la 99,57 mm USD. Sursa: Axie World

La rândul său, taxa este dată ca un randament săptămânal pentru utilizatorii care pariază AXS pentru a rula și a reglementa Protocolul Axie.

"Axie Infinity s-a separat de restul pachetului – jocuri criptografice – și continuă să crească", a comentat Mason Nystrom, cercetător la Messari, adăugând:

„Următoarea etapă majoră va fi lansarea alfa lumii sale virtuale, Lunacia în Q4.”

Opiniile și opiniile exprimate aici sunt doar cele ale autorului și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Cointelegraph.com. Fiecare mișcare de investiții și tranzacționare implică risc, ar trebui să efectuați propriile cercetări atunci când luați o decizie.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.