Bitcoin Crypto Cryptocurrencies defi Kwenta layer two Loopring Optimistic Ethereum rollups Synthetix Thales

Synthetix activează layer-two alpha, lansează pariurile olimpice pe platforma de opțiuni

Protocolul de tranzacționare a instrumentelor derivate descentralizate și a activelor sintetice, Synthetix, a lansat tranzacționarea pe platforma de scalare a stratului Optimistic Ethereum.

Lansarea mult așteptată a fost anunțată de bursa de protocol Synthetix Kwenta pe 30 iulie. Permite schimbului să ofere tranzacții mai rapide și taxe mai mici, utilizând tehnologia optimă de acumulare.

Inițial, vor exista doar patru active sintetice disponibile pentru tranzacționare pe stratul doi – sUSD, sETH, sBTC și sLINK. Datele colectate de la această fază de lansare și testare alfa vor permite protocolului să optimizeze tranzacționarea sintetizatorului pe stratul doi și să se pregătească pentru lansarea beta, se precizează în anunț.

Tranzacționarea pe stratul doi va oferi utilizatorilor o reducere estimată de 50X a taxelor pe gaz și „viteze de tranzacție foarte mari”.

Comunitatea Synthetix va monitoriza performanța timpurie pe platforma de scalare și va vota treptat active sintetice suplimentare pentru tranzacționare după cum consideră potrivit.

Optimistic Ethereum (OΞ) folosește o tehnologie de acumulare care presupune că toate tranzacțiile sunt corecte în loc să le verifice pe fiecare. Utilizatorii trebuie să intervină numai dacă văd o tranzacție incorectă în care pot trimite o „dovadă de fraudă”.

La începutul acestei luni, Uniswap a anunțat lansarea versiunii 3 pe platforma Optimistic Ethereum .

Într-o dezvoltare conexă, tocmai s-a lansat platforma Thales bazată pe Synthetix. Thales este o platformă DeFi care oferă tranzacționare în stil de opțiuni binare, care permite traderilor să speculeze cu privire la mișcarea prețurilor pieței subiacente sau a activelor criptografice. Există două rezultate posibile, motiv pentru care sunt considerate binare.

Legate de: Thales strânge 2,5 milioane de dolari pentru platforma de opțiuni binare din ecosistemul Synthetix

Thales DApp oferă mai mult de 60 de active diferite, inclusiv criptomonede, mărfuri, acțiuni și produse indexate, pentru a crea piețe, a bate token-uri cu opțiuni binare și a le tranzacționa pe platformă.

A introdus câteva piețe sportive olimpice de probă care permit utilizatorilor să parieze pe variabile precum „Statele Unite vor câștiga cele mai multe medalii de aur?” sau „Echipa de baschet masculin din Australia va câștiga medalia de aur?” Răspunsurile sunt binare cu un rezultat da sau nu, care poate fi pariat cu un simbol sLONG sau sSHORT.

Încă subiectul stratului doi, Loopring DEX a anunțat o colaborare cu furnizorul de soluții de nivel doi StarkWare. Parteneriatul a introdus un producător de piață automatizat L2 care împarte lichiditatea pe straturi numite dAMM, cu „d” reprezentând „descentralizat”. Loopring a prezis că platforma va deveni „una dintre cele mai fundamentale primitive pentru scalarea DeFi”.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *