Bitcoin BTC price Crypto Cryptocurrencies

Bitcoin înregistrează o serie de victorii rare de 10 zile, deoarece prețul BTC atinge plafonul de 42.000 USD

Bitcoin ( BTC ) a atins noile maxime de 42.400 de dolari pe 31 iulie, într-un atac surpriză asupra rezistenței la distanță, pe care vânzătorii nu au reușit să-l zdrobească.

Diagrama lumânărilor BTC / USD de 1 oră (Bitstamp). Sursa: TradingView

Bitcoin sigilează 10 lumânări verzi prima din 2012

Datele de la Cointelegraph Markets Pro și TradingView au arătat că BTC / USD câștigă pentru o a zecea zi consecutivă pe burse, ajungând la 42.420 USD pe Bitstamp.

O răcire ulterioară a păstrat majoritatea câștigurilor, cu Bitcoin în jurul valorii de 41.900 de dolari la momentul scrierii, încă în creștere cu peste 8% în ultimele 24 de ore.

În cercurile de tranzacționare, discuțiile s-au concentrat pe o performanță rară pentru graficul zilnic Bitcoin – zece lumânări verzi la rând, la urma urmei, au avut loc ultima dată în 2012.

Chiar și opt zile de câștiguri consecutive sunt o raritate, în timp ce nouă au fost văzute doar de două ori. În funcție de schimb, datele pot fi ușor diferite – Coinbase a văzut 12 lumânări verzi una după alta în mai 2017, a notat un utilizator de Twitter.

Indiferent, vizibilitatea a fost pe de o parte puterea Bitcoin și, pe de altă parte, lipsa presiunii de vânzare.

O privire asupra activității scurte pe bursele majore Bitfinex a subliniat starea de spirit actuală, cu greu un comerciant dispus să își asume riscul de a reduce prețul spot Bitcoin la nivelurile actuale.

Pantaloni scurți BTC / USD Diagrama lumânărilor de 1 zi (Bitfinex). Sursa: TradingView

"BTC tocmai a atins 42k ca rezistență pentru prima dată de la scăderea epică din mai", a rezumat în aceeași zi comerciantul popular Scott Melker.

– E timpul să fii atent.

Fisurile apar în plafonul Bitcoin

După cum a raportat Cointelegraph, 42.000 de dolari reprezintă obstacolul final de rezistență în gama de tranzacționare pe mai multe luni a Bitcoin. De când a coborât din maximele istorice și a scăzut nivelul, care reprezintă și precedentul din toate timpurile din februarie, a acționat ca un plafon de preț necontestat de facto.

Related: Analiza prețurilor 7/30: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, DOGE, DOT, UNI, BCH, LTC

Mai sus, datele din carnetul de comenzi arată, minciuni în calea lui Bitcoin – 45.000 de dolari sau chiar 47.000 de dolari ar putea fi cu ușurință următorii, o ipoteză susținută și de comportamentul de investire a balenelor .

Poziții de cumpărare și vânzare BTC / USD (Binance) începând cu 31 iulie. Sursa: Material Indicators / Twitter

Potrivit modelelor populare și exacte din punct de vedere istoric stoc-la-flux Bitcoin de prognozare a prețurilor, prețul spot ar trebui să fie în continuare mult mai mare – 94.839 USD sâmbătă.

Cu toate acestea, creatorul său, PlanB, a declarat că o închidere lunară de cel puțin 47.000 USD pentru BTC / USD în august ar fi suficientă pentru ca progresul să rămână pe drumul cel bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *