Binance Coin Bitcoin Bitcoin Cash Cardano Crypto Cryptocurrencies Dogecoin Ethereum Litecoin Markets Polkadot Price Analysis Ripple Uniswap

Analiza prețurilor 7/30: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, DOGE, DOT, UNI, BCH, LTC

Bitcoin ( BTC ) și majoritatea monedelor majore par să se clatine în apropierea nivelurilor lor de rezistență. Acest lucru sugerează că unii investitori continuă să vândă la niveluri superioare.

Cu toate acestea, cofondatorul 21st Paradigm, Dylan LeClair, a declarat că datele de pe lanț arată „volume mari de transferuri de la birourile fără prescripție medicală (OTC) în ultima săptămână”. De asemenea, Cointelegraph a evidențiat recent o ieșire istorică de 57.000 BTC din bursele din 28 iulie.

Ecoinometria a citat, de asemenea, datele de pe lanț pentru a arăta că „balenele” și „peștii mici” au acumulat Bitcoin atunci când prețul s-a recuperat de la 29.400 USD la peste 40.800 USD săptămâna aceasta.

Performanța zilnică a pieței criptomonedelor. Sursa: Coin360

De asemenea, investitorii instituționali nu trebuie să rămână în urmă în planurile lor de a acumula mai mult Bitcoin. MicroStrategy, care deține aproximativ 105.085 Bitcoin, a declarat în raportul său din al doilea trimestru că compania intenționează „să implementeze capital suplimentar în strategia noastră de active digitale”.

Wealthfront, o populară firmă de investiții robo din SUA, activă administrată de 25 de miliarde de dolari, a anunțat că va permite clienților săi să aloce până la 10% din portofoliul lor în Bitcoin Trust și Grayscale Ethereum Trust.

Odată cu creșterea cererii din partea investitorilor mici și a persoanelor cu valoare netă ridicată, va crea criptomonedele o recuperare mai accentuată? Să studiem graficele celor mai importante 10 criptomonede pentru a afla.

BTC / USDT

Bitcoin a format un model de sfeșnic Doji pe 29 iulie, indicând indecizie printre tauri și urși în apropierea mărcii de 40.000 de dolari. Această incertitudine s-a rezolvat pe scurt la dezavantaj și dacă prețul nu menține creșterea recentă peste 40.000 USD, prețul ar putea scădea la 36.670 USD.

Grafic zilnic BTC / USDT. Sursa: TradingView

Mediile mobile au finalizat un crossover alcătesc, iar indicele de forță relativ (RSI) se află în zona pozitivă, indicând faptul că taurii au stăpânire. Dacă prețul va reveni la 36.670 de dolari, acesta va sugera că taurii au răsturnat acest nivel în sprijin.

Cumpărătorii vor încerca din nou să ridice prețul peste zona de rezistență aeriană la 41.330 USD la 42.451,67 USD. Acest lucru poate să nu fie ușor, deoarece urșii vor încerca să apere această zonă în mod agresiv.

În cazul în care prețul va scădea din zonă, perechea BTC / USDT ar putea rămâne limitată între 36.670 USD și 42.451,67 USD pentru alte câteva zile. O scădere și o închidere peste 42.451,67 USD vor sugera începutul unei noi tendințe ascendente.

Urșii vor fi înapoi pe scaunul șoferului dacă pot scădea prețul înapoi sub mediile mobile.

ETH / USDT

Eterul ( ETH ) a atins linia trendului descendent astăzi, dar urșii apără rezistența în mod agresiv. Prețul ar putea scădea acum la 2.200 de dolari, unde cumpărătorii ar putea interveni și aresta corecția.

Diagrama zilnică ETH / USDT. Sursa: TradingView

Mediile mobile au finalizat un crossover urcător, iar RSI se află pe teritoriul pozitiv, sugerând că taurii au stăpânire. Dacă prețul revine peste media mobilă exponențială de 20 de zile, taurii vor încerca din nou să ridice prețul peste linia de tendință descendentă.

Dacă vor reuși, perechea ETH / USDT ar putea crește la 2.600 USD și apoi la 3.000 USD. Această vizualizare pozitivă se va invalida dacă prețul va scădea de la nivelul curent și va scădea sub mediile mobile. O astfel de mișcare ar putea scădea prețul la 2.000 USD și aproape 1.728,74 USD.

BNB / USDT

Taurii au împins Binance Coin ( BNB ) peste media mobilă simplă de 50 de zile (310 dolari) pe 29 iulie, dar nu au putut provoca rezistența la 340 dolari. Acest lucru sugerează că cumpărarea se usucă la niveluri superioare.

Diagrama zilnică BNB / USDT. Sursa: TradingView

Urșii vor încerca acum să profite de lipsa cererii pentru a trage prețul sub EMA de 20 de zile (305 dolari). O întrerupere a acestui suport ar putea duce la o scădere a liniei de trend și a celui mai scăzut nivel de 20 iulie, la 254,52 USD.

Dimpotrivă, dacă prețul va reveni la EMA de 20 de zile, acesta va sugera cumpărarea pe scăderi. Taurii vor face încă o încercare de a elimina rezistența aeriană la 340 USD. Dacă o vor scoate, perechea BNB / USDT ar putea crește la 379 USD și lângă 400 USD.

ADA / USDT

Eșecul taurilor de a conduce prețul lui Cardano (ADA ) peste prețul de 50 de zile SMA (1,32 dolari) indică faptul că urșii apără agresiv rezistența.

Diagrama zilnică ADA / USDT. Sursa: TradingView

Dacă prețul se încadrează sub EMA de 20 de zile (1,25 USD), comercianții pe termen scurt își pot închide pozițiile și acest lucru ar putea duce prețul în jos la 1,10 USD și ulterior la 1 USD. O pauză sub 1 USD ar putea duce la o lichidare îndelungată.

Pe de altă parte, dacă prețul revine la EMA de 20 de zile, taurii vor încerca din nou să împingă prețul peste linia de tendință descendentă. Dacă se întâmplă acest lucru, perechea DOT / USDT ar putea crește la 1,50 USD, unde urșii ar putea monta din nou o rezistență rigidă.

XRP / USDT

Taurii nu au reușit să împingă XRP peste nivelul de 0,75 USD în ultimele două zile, ceea ce sugerează că urșii apără agresiv acest nivel.

Grafic zilnic XRP / USDT. Sursa: TradingView

Mediile mobile sunt pe punctul de a încrucișa urcarea, iar RSI se află pe teritoriul pozitiv, indicând faptul că taurii au stăpânire. Dacă taurii nu permit ca prețul să scadă sub EMA de 20 de zile (0,64 USD), perechea XRP / USDT poate crește peste 0,75 USD. Acest lucru va completa un model cu dublu fund, deschizând calea pentru un posibil raliu la 1.07 dolari.

Această vizualizare pozitivă se va invalida dacă prețul scade și scade sub mediile mobile. Urșii vor încerca apoi să tragă prețul la 0,59 USD și apoi la 0,50 USD. O astfel de mișcare va indica faptul că acțiunea legată de autonomie poate continua încă câteva zile.

DOGE / USDT

Urșii au apărat rezistența de 0,21 USD în ultimele zile, dar un lucru pozitiv minor este că taurii nu au renunțat la prea mult teren. Acest lucru sugerează că cumpărătorii nu își închid pozițiile deoarece anticipează Dogecoin ( DOGE ) să meargă în sus.

Diagrama zilnică DOGE / USDT. Sursa: TradingView

EMA plat de 20 de zile (0,20 USD) și RSI peste 45 sugerează un echilibru între cerere și ofertă. Acest sold se va înclina în favoarea taurilor, dacă aceștia pot împinge și susține prețul peste SMA de 50 de zile (0,23 USD). Acest lucru poate clarifica calea pentru un raliu la 0,28 dolari și apoi la 0,33 dolari.

În schimb, dacă prețul scade de la nivelul actual și scade sub 0,18 USD, perechea DOGE / USDT poate scădea la 0,15 USD. Acesta este un nivel important pe care taurii trebuie să-l apere, deoarece dacă cedează, perechea poate asista la vânzarea de panică și poate scădea la 0,10 USD.

DOT / USDT

Taurii l-au împins pe Polkadot ( DOT ) peste EMA de 20 de zile (14,15 dolari) pe 27 iulie, dar nu au reușit să elimine obstacolul la SMA de 50 de zile (16,05 dolari). Acest lucru sugerează că cererea se usucă la niveluri superioare.

Diagrama zilnică DOT / USDT. Sursa: TradingView

Prețul a scăzut de la SMA de 50 de zile astăzi, iar urșii vor încerca acum să scufunde perechea DOT / USDT sub EMA de 20 de zile. Dacă reușesc să facă acest lucru, perechea ar putea scădea la 13 USD. O pauză sub acest suport ar putea scădea perechea la 10,37 USD.

Contrar acestei ipoteze, dacă prețul revine la EMA de 20 de zile, taurii vor încerca din nou să ridice prețul peste rezistența generală la 16,93 USD. Dacă se întâmplă acest lucru, va sugera o schimbare a tendinței pe termen scurt. Perechea și-ar putea începe apoi călătoria la 20 USD și mai târziu la 26,50 USD.

UNI / USDT

Taurii încearcă să împingă Uniswap ( UNI ) deasupra liniei de tendință descendentă, dar fitilul lung al sfeșnicului zilei sugerează că urșii au alte planuri.

Diagrama zilnică UNI / USDT. Sursa: TradingView

Dacă prețul scade de la nivelul curent, dar rămâne peste EMA de 20 de zile (18,50 USD), acesta va indica faptul că taurii cumpără cu scăderi. Acest lucru va îmbunătăți probabilitatea unei pauze deasupra liniei de tendință descendentă, invalidând modelul triunghi descendent.

Perechea UNI / USDT ar putea crește apoi la 24 USD și, dacă acest nivel este depășit, mișcarea ascendentă poate ajunge la 30 USD. În schimb, dacă urșii scad prețul sub mediile mobile, perechea poate scădea la 17,24 dolari și apoi la suportul critic la 13 dolari.

În legătură cu aceasta: cine ia aurul la cripto și blockchain?

BCH / USDT

Bitcoin Cash ( BCH ) se confruntă cu o rezistență dură la 546,83 USD. Acest lucru sugerează că urșii încearcă să apere rezistența gamei și să extindă consolidarea pentru încă câteva zile.

Grafic zilnic BCH / USDT. Sursa: TradingView

Dacă urșii scad prețul sub mediile mobile, perechea BCH / USDT ar putea asista la vânzări suplimentare și ar scădea la 441,17 USD. O pauză sub acest nivel va deschide ușile pentru o alunecare suplimentară către suportul critic la 383,53 USD.

Pe de altă parte, dacă taurii nu permit ca prețul să scadă sub mediile mobile, va spori perspectivele unei pauze peste 546,83 USD. Dacă se întâmplă acest lucru, modelul cu dublu fund se va finaliza, iar perechea BCH / USDT ar putea începe călătoria către obiectivul țintă la 710,13 dolari.

LTC / USDT

Deși taurii au împins Litecoin ( LTC ) peste SMA de 50 de zile (137 USD) pe 28 iulie, ei nu au putut elimina obstacolul la rezistența aeriană la 146,54 USD. Acest lucru indică faptul că urșii nu au renunțat încă.

Diagrama zilnică LTC / USDT. Sursa: TradingView

Dacă vânzătorii scad prețul sub EMA de 20 de zile (130 USD), perechea LTC / USDT ar putea începe călătoria descendentă către suportul critic la 103,83 USD. O astfel de mișcare va indica faptul că perechea poate rămâne la distanță pentru încă câteva zile.

Alternativ, dacă prețul va reveni la EMA de 20 de zile, taurii vor face încă o încercare de a împinge prețul peste 146,54 USD. Dacă vor reuși, perechea va completa un model dublu de fund, care are un obiectiv țintă de 189,25 USD.

Opiniile și opiniile exprimate aici sunt doar cele ale autorului și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Cointelegraph. Fiecare mișcare de investiții și tranzacționare implică risc. Ar trebui să efectuați propriile cercetări atunci când luați o decizie.

Datele pieței sunt furnizate de HitBTC exchange.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *