Bitcoin Bitcoin Price BTC price Crypto Cryptocurrencies ETH Price Ether Price Ethereum Ethereum Price Federal Reserve FOMC Inflation

Ethereum pare câștiguri, Bitcoin a crescut sub 40.000 de dolari, deoarece Fed este pregătită să dezvăluie planuri de reducere a reducerii

Ether ( ETH ) și Bitcoin ( BTC ) s-au retras miercuri, în timp ce investitorii așteptau îndrumări noi din partea Rezervei Federale a Statelor Unite (Fed).

Prețul ETH a scăzut cu 0,57%, până la 2 857 USD, în timp ce prețurile BTC / USD au crescut cu 0,68%, schimbând mâinile la 39 739 USD în jurul orei 10:30 AM EST. Cu toate acestea, ambele perechi și-au atins nivelurile actuale în urma unei corecții de dezavantaj de la respectivele maxime ale zilei respective de 2.391 USD, respectiv 40.925 USD.

Tendințele Ethereum și Bitcoin din istoria recentă. Sursa: TradingView.com

Comercianții și-au sporit expunerea pe piața criptomonedelor după ce Elon Musk, Tesla Ark Invest, Cathie Wood și Twitter, Jack Dorsey, au vorbit în favoarea Bitcoin în cadrul Conferinței „The B Word” săptămâna trecută . Mai multe vânturi din spate au apărut pe fondul speculațiilor cu privire la planurile Amazon de a accepta BTC ca plăți, un zvon pe care gigantul cu amănuntul l-a negat ulterior .

Ether, a cărui corelație de 30 de zile cu Bitcoin este pozitivă la 88%, sa mutat în tandem cu Bitcoin. Tendințele lor sincronizate ale prețurilor au continuat miercuri la sesiunea de tranzacționare din New York, exact în momentul în care piețele au așteptat ca Rezerva Federală SUA să-și dezvăluie planurile de reducere.

Vorbește despre vorbirea despre reducerea conicității

Oficialii băncii centrale americane vor încheia miercuri ședința de politică de două zile, cu o declarație programată să apară la ora 14:00 EST. Accentul investitorilor va fi pus pe semnalele președintelui Jerome Powell despre cum și când Fed ar începe să-și desfășoare programul de cumpărare a activelor și orice schimbare potențială în viziunea lor asupra inflației.

În detaliu, indicele prețurilor de consum din SUA a crescut, atingând 5,4% în fiecare an. Ca rezultat, până la 54% dintre americani consideră că economia SUA este într-o stare proastă, potrivit unui sondaj efectuat de Associated Press-NORC Center for Public Affairs Research.

Dar Fed a eliminat prețurile de consum mai mari, numindu-le „de natură tranzitorie”. Drept urmare, Powell a declarat în mărturia sa congresuală la începutul acestei luni că banca centrală își va continua programul lunar de cumpărare a obligațiunilor de 120 de miliarde de dolari, ridicându-și îngrijorarea că va provoca creșteri inflaționiste suplimentare, în special în sectorul imobiliar.

Brian O'Reilly, șeful strategiei de piață pentru fondurile internaționale Mediolanum, a menționat că nu există semne de răcire a inflației în sesiunile următoare, astfel încât Fed ar putea începe doar să analizeze creșterea prețurilor de consum, dacă nu pune o pauză pe obligațiunile lor -program de cumpărare. El a adăugat:

„Nu va exista nicio schimbare, dar se află în stadiul în care încep să vorbească despre vorbirea despre reducerea conicității”.

Ce se întâmplă cu Bitcoin și Ethereum în continuare?

Cea mai mare vulnerabilitate a piețelor Ethereum și Bitcoin este că evaluările lor nu pot fi susținute fără a extinde lichiditatea din Fed.

Corelat: Bitcoin bull prezintă 7 pași către mai mult stimul fiscal și prețuri mai ridicate ale BTC

Între timp, fundamentul puternic este că există un capital substanțial pe margine pentru a intra pe piață, cu un raport DataTrek Research care menționează că investitorii cu amănuntul de pe Robinhood dețin doar 400 de miliarde de dolari pentru a intra pe piețe în următoarea scădere mare. Fondul de bani cu amănuntul al FRED notează, de asemenea, că investitorii cu amănuntul dețin peste 1 trilion de dolari față de 643 miliarde de dolari în 2015.

Citirile din Fondul de vânzare cu amănuntul arată investitorilor care dețin mai mult de un trilion de dolari. Sursa: FRED

„Trăim într-o perioadă fără precedent de stimulare fiscală și monetară”, a remarcat Anthony Pompliano, un proeminent avocat al cripto și partener la Pomp Investments, într-una din notele sale recente adresate clienților. El a adăugat că investitorii se vor descurca mult mai bine în timp ce vor pune bani în instrumente financiare decât să dețină numerar sau active cu randament negativ. El a spus:

"Dacă guvernul nostru și organizațiile economice continuă să scoată în afara legii piețele suport și să interzică corecțiile pieței prin acțiunile lor de intervenție, atunci pieței i se va permite să meargă din ce în ce mai mult în timp."

Tim Frost, CEO al platformei DeFi de gestionare a averii, Yield App, a cântărit îngrijorările cu privire la perspectivele revoluționare ale analiștilor pentru Ether și Bitcoin.

El a declarat pentru Cointelegraph că piețele ar putea să-și reia tendința descendentă după „un scurt raliu”, în care Bitcoin scade până la 20.000 de dolari, luând Ethereum mai jos, adăugând că:

"O renaștere altcoin este foarte departe. Indicele de frică și lăcomie cripto este, de asemenea, foarte înclinat spre frică – într-adevăr, pentru cea mai lungă perioadă a fost înclinat vreodată în acea direcție. Acesta nu este începutul unui nou taur aleargă la fel de mult ca ursul care este prins cu garda jos făcând un pui de somn ".

Opiniile și opiniile exprimate aici sunt doar cele ale autorului și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Cointelegraph.com. Fiecare mișcare de investiții și tranzacționare implică risc, ar trebui să efectuați propriile cercetări atunci când luați o decizie.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.